JOVANA JEREMIĆ PONOVO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrila najveću tajnu Tanje Savić! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Jovana Jeremić otkrila je tajnu Tanje Savić, koju je pevačica krila kao zmija noge.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, Tanja Savić

Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je pevačicu Tanju Savić. Naime, oni su hteli da provere kako se Tanja provodi sa svojim sinovima, Maksimom i Đorđem, nakon godinu dana razdvojenosti.

Tanja je bila sa sinovima u šetnji i činilo se da oni napokon mogu ponovo da uživaju kao porodica. Mnoge poznate ličnosti pričale su u emisiji o ovoj pevačici, a među njima je bila i Jovana Jeremić koja je otkrila Tanjinu najveću tajnu.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić otkrila je tajnu Tanje Savić

- Tanja je srećna. U vezi je sa jednim poznatim Bosanskim političarem. Toliko mogu da kažem. I da samo da napomenem, to nije Dodik- rekla je jovana kroz osmeh. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

14.10.2021 21:28

Ja to ne zovem bez dlake na jeziku, za mene je to mesanje u tudje zivote. Da li je ona svesna svojih gluposti ili je toliko bahata da je ne zanima mogucnost unistenja necijeg zivota ili mozda cak i nesreca dece koja ce o roditeljima cuti stvari koje nisu za njihove usi. Tanja bi morala da tuzi Jedemicku zbog komentarisanja privatnog zivota sto nju netreba da zanima.Cuvaj svoju zadnjicu i nemoj da trujes vazduh.