TANJI SAVIĆ SE NASTAVLJA PAKAO I BORBA ZA STARATELJSTVOM: Suprug Dušan se vraća u Srbiju i PONOVO joj uzima decu? (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačici Tanji Savić sprema pakleni period zbog njenog muža Dušana Jovančevića, jer se on vraća u Srbiju i pokreće sa timom advokata proces za borbu starateljstva.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Dušan Jovančević ponovo vrši torturu nad Tanjom Savić

 

Pevačica Tanja Savić ponovo se našla u žiži javnosti zbog njenog još uvek zvaničnog muža Dušana Jovančevića, jer agonija oko starateljstva se nastavlja. Podsetimo, početkom leta, Tanja je uspela da po nalogu suda vrati decu iz Australije, a ono što je sve šokiralo jeste to da će se Jovančević uskoro uputiti za Beograd. Dušan je odlučio da našim državnim organima traži povraćaj naslednika, pa je odlučio da sa njegovim timom advokata pokrene proces za zajedničko starateljstvo nad decom.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa decom slavi rođendan

 

- Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da naslednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih - tvrdi izvor blizak porodici Savić, prenosi Kurir.

Tim povodom se oglasio i sam Dušan, te je poslao jasnu poruku.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić u suzama

 

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - rekao je Dušan.

- Nije razvod tragičan. Tragično je ostati u nesretnom braku i deci davati pogrešan primer o ljubavi. Meni su deca najvažnija - napisala je nedavno Tanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading