ANDREANA ČEKIĆ KONAČNO PROGOVORILA: Odlučila da ne ćuti, pa otkrila detalje sukoba sa Aleksandroj Prijović, tu je kraj! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

13.10.2021

10:22

Nakon što se u javnosti pojavila vest da su pevačice Andreana Čekić i Aleksandra Prijović u svađi zbog majki, tačnije majke Aleksandre Prijović koja je navodno preotela dečka Andreaninoj mami, a sada su se oglasile i one i odlučile da stave tačku na ove priče.

printscreen

Andreana Čekić i Aleksandra Prijović o svađi

U javnosti se spekulisalo da je majka Aleksandre Prijović preotela dečka Andreane Čekić, te da su se zbog toga i Aleksandra i Andreana posvađale, njih dve su odlučile da stanu na kraj tim pričama i jasno objasne o čemu se radi.

instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović o svađi sa Andreanom Čekić

Naime, prvo se oglasila Aleksandra koja je istakla situaciju između nje i koleginice:

- Ma kakvi, to je budalaština. Mi se poznajemo 11 godina, družimo se, baš smo se pre nekoliko dana Andreana i ja videle, tako da ne da nema svađe, nego je to glupost obična. Ni moja mama ni njena mama nisu u svađi, uopšte ne znam odakle je to - rekla je Aleksandra Prijović za 24sedam, a onda se oglasila i Andreana.

republika.rs/G.D

Andreana Čekić o Aleksandri Prijović

- Nisam u svađi sa Aleksandrom Prijović, niti su naše majke. Sve je lepo rekla u komentaru. Ovih dana sam opet svašta pročitala o sebi što ni sama nisam znala - napisala je Andreana Čekić na svom Instagram profilu.

printscreen/instagram.com/andreanacekic

Andreana Čekić o sukobu sa Aleksandrom Prijović

 

 

Komentari (0)

Loading