MARKO ŽIVIĆ U BORBI ZA ŽIVOT! Glumcu se stanje naglo pogoršalo: MOLIMO SE I NADAMO ČUDU!

Autor:

Zabava

13.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić već tri nedelje se bori sa obostranom upalom pluća koja je prouzrokovana koronavirusom, a uz to i bakterijskom infekcijom koja mu pogoršava već loše zdravstveno stanje.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić se bori za život

Glumac Marko Živić već tri nedelje se nalazi na bolničkom lečenju, a taman kada je izgledalo da mu se stanje poboljšava i skinut sa mehaničkog disanja, došlo je do naglog pogoršanja i Živić je ponovo priključen na mehaničko disanje i prebačen na A blok intenzivne nege gde se nalaze pacijenti u najtežem zdravstvenom stanju, prenosi Alo.

Pored obostrane upale pluća, Marko ima i bakterijsku infekciju koja mu ugrožava život, a utiče na prethodne zdravstvene probleme koje je imao.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - rekao je izvor pa dodao:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić pored obostrane upale pluća ima i bakterijsku infekciju

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ЦСКА

13.10.2021 09:24

Не остави га, Боже! Помози му, молим Ти се🙏

Odgovori 10 0
dejan

13.10.2021 10:43

Pomozi BOZE

Odgovori 10 0
Nale

13.10.2021 11:07

Neka se desi čudo i neka nam vrati Marka. Dužan nam je još dobrih uloga...

Maya

13.10.2021 11:11

Izdrzi, bori se, zivi!

Odgovori 10 0