MILOŠ BIKOVIĆ TRAŽI SAVET ZA DEJT OD FANOVA: Nesiguran u sopstveni izbor, pa zatražio pomoć! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković nasmejao je sve na svojoj društvenoj mreži Instagram kada je tražio savet koje ''lice'' da ponese na ''sastanak sa jednom finom gospođom.''

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković pitao za savet na društvenim mrežama

Glumac Miloš Biković važi za jednog od najuspešnijih mlađih glumaca, ali i najprivlačnijih i to s pravom jer žene širom sveta lude za njim. Kako je veoma aktivan na društvenim mrežama i ima skoro dva miliona pratilaca, on je svojom novom objavom nasmejao sve do suza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Naime, on je napisao da ima sastanak sa jednom finom gospođom, te da mu je potrebna pomoć koje ''lice'' da ponese na ''dejt''. On je na jednoj fotografiji nasmejan i u odelu, dok se na drugoj krevelji.

- Treba da idem na sastanak sa jednom finom gospođom. Koju facu da ponesem? 1 ili 2? - pitao je Miloš, pa je izazvao lavinu pozitivnih komentara, a kako kažu najvažnije je da se pojavi, nije bitno kako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading