VILIJAM LEVI OD KREVETA DO KREVETA! Latino zavodnik prevario suprugu sa preko 80 žena, ona mu SVE OPROSTILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji i najprivlačniji amerikanac, glumac Vilijam Levi vara suprugu na svakom koraku, a kako se navodi prevario ju je sa 80 žena, ipak izgleda da to njoj ne smeta, te se zajedno sa njim pojavila na cvenom tepihu.

Republika

Foto: instagram.com/willey

Vilijam Levi prevario ženu sa 80 devojaka

Poznati glumac kubanskog porekla, Vilijam Levi, nedavno se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Elizabet Gutijerez sa kojom je od 2003.godine u braku i tako iznenadio i pristune i svu javnost.

 

 

Naime, njih dvoje se nisu pojavljivali zajedno u javnosti duže vreme, a spekulisalo i da je došao kraj njihovoj ljubavi, te da se razvode. Vilijam je od prvog pojavljivanja postao miljenik žena širom sveta, a mnogima ni sam nije odoleo.

 

 

Tokom prethodnih godina njegove karijere i pojavljivanja u javnosti, otkrivene su brojne afere sa koleginicama, između ostalog i sa Himenom Navaret i Žaklin Brakamontes, zbog koje je čak Levi bio na pragu razvoda. Ipak, sve je to ''puklo'' kada su one izašle i javno govorile o aferi sa glumcem, a on sve oštro demantovao. VIlijam je bio optužen i za navodno podvođenje maloletnice, ali je ubrzo optužba povučena.

 

 

Najnoviji skandal jeste sa Barbarom Lopez, koja ga je koštala zamalo braka.

Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što sve želi da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece - rekao je izvor za strane medije i dodao da je Levi prevario suprugu sa više od 80 žena.

 

 

Nakon tog skandala i afere, pričalo se da je njegovom braku definitivno došao kraj i da je njegova supruga odlučila da stavi tačku na njihovu priču, ipak, izgleda da su uspelida nađu način da prebrode probleme i nastave sa svojom ljubavnom pričom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading