DENI BONEŠTAJ 14 GODINA KASNIJE! ''Crno meče'' ga je proslavilo, a evo šta on radi i kako izgleda sada: ŽIVIM OD TE PESME!

Autor:

Zabava

02.10.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Deni Boneštaj je snimio pesmu ''Crno meče'' sa samo 16 godina, a sada 14 godina kasnije, priznaje da je od te pesme profitirao najviše i da mu je ona lična karta u karijeri.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Deni Boneštaj o pesmi ''Crno meče''

Pevač Deni Boneštaj postao je poznat po hitu ''Crno meče'' koji je izašao pre 14 godina, a publika ga i dalje prepoznaje po toj pesmi.

Naime, on je gostovao u emsiji ''Grand magazin'' gde je govorio o samoj pesmi i spotu, te je naveo da je on taj koji je predložio da se pomene ''crno meče'', te da se to savršeno uklopilo.

 

 

Deni je takođe priznao da je i od te pesme koju je snimio sa samo 16 godina profitirao mnogo, a da ni jedna druga iako su bile kvalitetne pesme koje je snimao, nisu prošle dobro kao ''Meče''.

- Slobodno mogu da kažem da je to moja lična karta. Neki ceo život čekaju na takav hit, a mene je zadesio sa 16 i po godina. Još radim na račun te pesme. I ako sam snimio gomilu pesama nakon toga, ljudi me samo po njoj prepoznaju. Živim i danas od te pesme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading