GODIŠNJICA SMRTI DONE ARES: Pre četiri godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, a njene POSLEDNJE REČI RASPLAKALE MNOGE!

Autor:

Zabava

02.10.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dona Ares preminula je na današnji dan pre četiri godine, a o njenoj borbi se dugo govorilo. Kancer joj se vraćao tri puta, a ona je u međuvremenu izdala i knjigu.

Republika

Foto: instagram.com/donnaares

Dona Ares godišnjica smrti

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan, 2. oktobra 2017. godine u 41. godini nakon duge i teške bolesti.

Naime, pevačica je saznala 2014.godine da boluje od raka, sa svega 38 godina, a njega borba je trajala pune tri godine.

Republika

Foto: youtube.com/Hayat Media BiH

Dona Ares preminula je pre četiri godine na današnji dan

Borba je bila duga i teška, a kancer joj se vraćao tri puta. U najtežim trenucima izlaz je videla u društvenim mrežama i ljudima koji je vole, te je neretko pisala na svom Instagram profilu i sa svojim pratiocima delila svoje životne trenutke.

Dona je tokom svoje borbe izdala knjigu ''Soba za nikoga'' u kojoj je napisala detaljnu ispovest svoje borbe. Kako su pratioci navikli na njene česte objave, primećeno je da je poslednjih meseci sve ređe objavljivala i pisala, a njena poslednja fotografija i opis ''Voli vas vaša Dona Ares'' slutila je na najgore, te su mnogi protumačili ovo kao njen oproštaj.

Republika

Foto: instagram.com

Doni Ares se tri puta vraćao kancer

Porodica i najbliži prijatelji su teško podneli gubitak, a njena majka je jednom prilikom govorila o smrti ćerke i otkrlia šta im je Dona rekla u svojim najtežim danima:

- Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: 'Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka.' Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - rekla je svojevremeno za "Avaz".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading