OVAKVU ANASTASIJU NISMO NIKAD VIDELI! Ražnatovićeva IZDOMINIRALA novim izdanjem, a jedan DETALJ je svima zapao za oko! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović obradovala sve pratioce sa novom fotkom u potpuno opuštenom izdanju.

 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija Ražnatović na proslavi

Anastasija Ražnatović neretko obraduje njene mnogobrojne obožavaoce nekom fotkom, gde njena figura, a i njen besprekorni fizički izgled dolazi do izražaja, ali takođe Cecina ćerka nema problem i da se javnosti predstavi u potpuno prirodnom izdanju, čime je opet pokazala zašto je mnogi smatraju velikom zvezdom.

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović brz trunke šminke

Ona na sebi nije imala ni trunku šminke, a može se reći da izgleda perfektno, te su mnogi na društvenim mrežama komentarisali da je "bomba".

Podsetimo, Anastasija pored svog izgleda često privuče i nesvakidašnjim modnim kombinacijama, a svojevremeno je popularna pevačica istakla da za nju uopšte nije bitno da je odeća brendirana, čime je svima stavila do znanja, da kod nje sujeta ne postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading