OTKRIVENO ZAŠTO JE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RASKINULA SA ČAVOM! Ovi DETALJI su sve zanimali, voditeljka više nije mogla da ĆUTI!

Autor:

Zabava

01.10.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je konačno odlučila da otkrije razloge raskida sa Milošem Dimitrijevićem Cavom.

Republika

Foto: republiaka.rs

Dušica Jakovljević na proslavi godišnjice Republike

Dušica Jakovljević konačno je odlučila da stane na kraj spekulacijama o njenoj vezi sa Milošem Dimitrijevićem Cavom, i tako otkrila prave razloge za raskid. Voditeljka je duže vreme uživala u mirnoj luci sa fudbalerom i odjednom je kao bomba odjeknula vest da nisu više zajedno, te je i tog razloga Dušica odlučila da konačno otkrije razloge njihovog raskida i zaustavi pompu oko njegovog bivšeg dečka:

Odlučili smo da se rastenemo prijateljski. Ostali smo u sjajnim odnosima. Pokušali smo jedno drugome da damo drugu šansu, međutim ipak nije išlo. Svako je otišao na svoju stranu. Ja imam dosta obaveza oko televizije i dece i jednostavno, nažalost, nije išlo - tvrdi voditeljka za Blic.

Foto: printscreen/RTVPink

Dušica Jakovljević na početku Zadruge 5

Ona se takođe osvrnula i na druge potencijalne mladiće i otkrila iz kog razloga je držala svoje momke pod velom tajne:

- Želim da ostanem i dalje poptpuno misteriozna, kada je reč o trenutnom ili buduće ljubavnom statusu. Do objavljivanja knjige neću govoriti o svom emotivnom životu, mislim da se dosta o tome pisalo. Želim da dam akcenat na druge stvari - završava voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading