JOVANA JEREMIĆ POKAZALA RODITELJE: Odrasla je na Ibarskoj magistrali u kafani, a evo zbog čega je napustila LJIG! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala je svoje roditelje na Fejsbuk profilu kada im je čestitala rođendan, a evo kako oni izgledaju.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Jovana Jeremić o odrastanju

 

Jedna od najpoznatijih voditeljki Jovana Jeremić Milošević važi za britku i neustrašivu ženu, koja pored posla uspeva da održi i privatni život požrtvovane supruge i majke. Jovana je odrasla u malom mestu, Ljigu, odakle se uputila na fakultet, a potom postaje i jedna od zapaženijih javnih ličnosti. 

Jovana je oduvek isticala da je odrasla u kafani ,,Dva vrata", koja se nalazi na ibarskoj magistrali, a tokom razgovora sa predstavnicima sedme sile, govorila je o javnim ličnostima koje je tamo sretala. 

- Ništa ne bih promenila. Tamo sam upoznala mnogo javnih ličnosti. Volela sam da provirim, kad mi kažu da je neko poznat došao. Imam mnogo lepih uspomena iz kafane, ne stidim se toga. Znala sam ko šta voli da jede, posmatrala sam ih, a neke i upoznala - rekla je Jovana jednom prilikom.

 

 

Ono što je poznato u javnosti jeste da je Jeremićeva pretrpela vršnjačko nasilje, kada se birao đak generacije. Jovana je otvoreno pričala u jednoj emisiji o tome, te je istakla da je prošla kroz pakao. 

- Ja sam tada ispustila telefon i pala sam u nesvest. Kafandžijska ćerka sa Ibarske magistrale ih je pobedila zato što je imala rezultat" u delovima, jecajući priča Jovana koja je sve morala da učini sama i od nule - istakla je Jovana u emisiji "Glamur specijal".

Jovana dolazi iz radničke porodice, a uvek je isticala koliko je ponosna na svoje roditelje, koje skoro nikada ne eksponira u javnosti. No, na njenom Fejsbuk profilu stoji objava kada im je čestitala godišnicu braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

01.10.2021 16:48

Bila je baš lepa pre nego što je napumpala usta.