NATAŠI BEKVALAC POTPUNO DEMOLIRAN STAN: Pevačica progovorila o DRAMI koju je proživela! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac se oglasila na Instagram profilu i pokazala pratiocima zbog čega je morala da iz stana ukloni tepihe, zavese i krpare sa poda.

Republika

Foto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ

Nataši Bekvalac uništen stan

 

Popularna pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac poznata je u medijima kao devojka koja obožava kućne ljubimce, da ih u stanu ima već nekoliko. 

Nataša posebnu ljubav gaji prema psima, pa se zbog toga pokušava da se 100% prilagodi njima i njihovom načinu života. Bekvalčeva je oduvek volela da svoje ćerke i nasledice uči da gaje emociju i empatiju prema životinja, pa kako im približi tu emociju, kupila je i udomila nekoliko pasa. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac se požalila zbog pasa u stanu

 

Međutim, kao i u svakoj priči, tako i u ovoj, postoje one malo manje lepše, zbog kojih novosadska barbika svakodnevno ima probleme u stanu. Naime, ona je na Instagram profilu podelila fotografiju i objasnila zbog čega u stanu nema ni tepihe, ni krpare, kao i još mnoge detalje koje oplemenjuju prostor u kom živi.

Nemam tepihe, nemam zavese, nemam trpezariju, pojedena je... I garnitura je pojedena, živim kao čergarka... To je sve što imam da kažem u vezi svog života - našalila se Nataša Bekvalac

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Bekvalac ima problem u stanu, pa se požalila i zbog čega

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

14.09.2021 09:13

Pse treba da drži na svom salašu a ne u stanu i u krevetu.