VARAO JE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ SA KOMŠINICOM U STANU DOK JE RADILA? Nakon što je isplivala žestoka afera, IZBIO NEVIĐENI SKANDAL, PEVAČICA GA OSTAVILA MOMENTALNO!

Autor: Republika

Zabava

13.09.2021

09:39

Pevačica Aleksandra Prijović nekada je bila u vezi sa Ljubomirom Perućicom, za kog se spekulisalo da je prevario pevačicu, te ga je ona nakon toga ostavila.

printscreen/Instagram

Aleksandra Prijović nekada je imala burnu vezu sa Ljubomir Perućicom!

 

O prevari koju je doživela Aleksandra Prijović, pisali su tada svi mediji i pevačica je, navodno, stavila tačku na dvogodišnju vezu sa kolegom Ljubom Perućicom.

Podsetimo, pre nego što je postala supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Iako je tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

instagram.com/aleksandraprijovic

Ljuba Perućica je varao Aleksandru sa komšinicom dok su bili u vezi!

 

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči - rekla je ona tada za "Alo!" međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

I dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.

Kako su domaći mediji tada pisali, Ljuba je njena česta odsustva koristio, kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

 

Komentari (1)

Loading