IVANA SELAKOV POVUKLA PESMU "SVATOVI" SA JUTJUB PLATFORME ZBOG PREVARE DUET-SARADNIKA: Pogledajte objavu U CELOSTI KOJA JE ŠOKIRALA ESTRADU! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Selakov doživela neprijatnu situaciju kad je krenula da promoviše pesmu "Svatovi"!

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Ivana Selakov šokirala objavom na Instagramu o prevari koju je doživela!

 

Nakon što je juče osvanula vest da je spreman novi, treći duet Ivane Selakov i Ace Lukasa pod nazivom "Svatovi" koji je juče i objavljen na "Jutjub" kanalu televizije "Hype", a svi su već pohrlili da čuju pesmu koja će se definitivno slušati na veseljima, Ivana Selakov se danas vidno uznemirena oglasila sa porukom na Instagramu koja je sve šokirala, u pitanju je raskid saradnje, te će pesma biti povučena sa jutjub platforme zbog neprofesionalnosti druge strane:

Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost juče sam kao pevač prevarena, moralno i materijalno od strane duet - saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na ovu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane spot se u ovakvom obliku povlači sa Youtube-a ali ću vam uskoro pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Voli vas Ivana- glasila je objava Ivane Selakov.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Ivane Selakov o prevari u celosti!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

08.10.2021 12:07

Nisam ni cuo tu pesmu ...