ANI KORAĆ KAD PADNE CENA, UHVATI SE ZA ALEKS! Ljuba Pantović raskrinakala starletu, pa potkačila Davida: ON VARA NAROD! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

12.09.2021

23:03

Ljuba Pantović nikad ozbiljnija, obrušila se na bivšu rijaliti prijateljicu i bivšeg zeta.

youtube.com/Zadruga Official

Ljuba Pantović oplela po Ani Korać i Davidu Dragojeviću

 

Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić koja se sada nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 5" prvi put se oglasila za medije nakon što joj je ćerka ušla na imanje u Šimanovcima. Ljuba je progovorila kako ona gleda na Aleksandrino učešća, pa se dotakla i ćerkinog izabranika Pece. 

Peca je bio protiv, kaže da je u rijalitiju polusvet, ali pošto voli Aleks podržao je. Neki je osuđuju što ostavlja dete, ali bebac ima idealne uslove, divnog tatu koji pazi na njega, tu smo svi mi, stručna pomoć. Plus, Jovan je beba i ovaj period života neće pamtiti, a mama ulazi u rijaliti da kupi nekretninu koja će jednog dana ostati njemu i Magdaleni. – rekla je Ljuba za Svet.

ST/Petar Divac

Ljuba Pantović oplela po Ani Korać i Davidu Dragojeviću

 

Potom se Pantovićeva dotakla i bivšeg zeta Davida Dragojevićeva, te je istakla kako je on kopira, ali da on vara narod. Ništa bolje nije prošla ni Ana Korać, koja je bila dobra sa Ljubom tokom boravka u rijalitiju, ali izgleda da se nešto znatno promenilo. 

Postoji neka Irma čiji je životni uspeh biti švalerka. Davida Dragojevića znam po tvitovima gde pišu da mu je životni san da bude Ljuba Pantović. Kopira moj posao, krade moje slike na kojima su moji klijenti na vagama, gde pokazuju koliko su izgubili kilograma… Vara narod, on je samoprozvani trener i nutricionista koji prodaje laži. Zgrožena sam dokle ide zarad 50 ili 100 evra. Što se tiče Aleksandre, ona je sa Davidom uradila kao kad bacaš đubre. Ubaciš ga u kesu, zavežeš, baciš u kontejner i ne vraćaš da vidiš šta je sa njim. I o Ani Korać znam dosta, pa zato mora da bude dobra. Ona se, kad joj padne cena zakači na Aleks, pa se mi malo sprdamo da podigne cenu za nekih 10 evra. – zaključila je Ljuba Pantović.

 

Komentari (0)

Loading