ISPLIVALA ŠOK FOTKA DALILE I DEJANA DRAGOJEVIĆA PRED ZADRUGU 5: Evo sa kime su se našli u Šimanovcima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević su se 5. septembra uselili u Belu kuću u Šimanovcima, a sada je isplivala fotka sa kime su se pronašli u noći kada su postali ravnopravni zadrugari.

Republika

Foto: E-Stock

Isplivala fotka Dalile i Dejana Dragojevića pre ulaska u ,,Zadrugu 5"

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" već uveliko traje, a milionski auditorijum kontanstno prati sva dešavanja sa najpoznatijeg imanja u Šimanovcima. Podsetimo, rijaliti ,,Zadruga 5" počeo je 5. septembra u nedelju, kada su zadrugari ušli na imanje i time započeli trku i borbu za glavnu nagradu.

Među svim novim i starim zadrugarima, našao se i bračni par Dalila i Dejan Dragojević, koji su ponovo odlučili da se oprobaju u ovom formatu, koji je poslednji u nizu. Dalila je spremnila za ulazak specijalnu kreaciju, dok je Dejan, njen izabranik bio klasično obučen.

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević izdominirala na otvaranju Zadruge 5

 

Na Instagramu je isplivalal fotografija sa kime su se Dalila i Dejan videli pre nego što su se uselili u Belu kuću. Poznato je da je bračni par uspeo da izgladi odnose sa Aleksandrom Subotić, koji datiraju još godinama unazad, još iz rijalitija ,,Parovi", a sada je njena majka, Ljuba Pantović objavila fotku sa njih dvoje. 

Po fotografiji se može videti da je ona nastala u noći kada su se uselili u ,,Zadrugu 5", a nastala je u kompleksu Pink televizije u Šimanovcima. 

Republika

Foto: instagram.com

Ljuba Pantović pozirala sa Dalilom i Dejanom Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

12.09.2021 04:48

Izdominirala..... ha ha ha... podgojena krmaca i prostakusa u stavila na sebe sve sto je imala kod kuce, pa cak i palacinku preko lica kao vrhunac smejurije. Ovo je primer kada osoba nema ni stila ni ukusa a hoce da bude posebna. Jeste, posebna je jer je navece zlo koje nije ni cudo sto se nasla sa cika Ljubom.

Odgovori 20 14