TEODORA DŽEHVEROVIĆ OSRAMOĆENA NA AERODROMU: Zbog reči nepoznate žene htela je da PROPADNE U ZEMLJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora DŽehverović podelila ne sa svojim pratiocima neprijatnost koju je doživela na aerodromu, te ispričala kako joj je prišla nepoznata žena i upozorila da je da joj je na glavi ostala papilotna, zbog čega se ona posramila i pocrvenela.

 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Teodora Džehverović osramoćena na aerodromu

Teodoru Džehverović publika je prvo upoznala tokom muzičkog takmičenja gde je pokazala svoj talenat što se tiče pevanja, a onda je nakon učešća u rijalitiju ''Zadruga'' postala poznata široj javnosti i stekla ogromnu popularnost, zbog čega je osim velikog broja pregleda na pesmama, na Jutjub platformi, dobila i veliki broj pratilaca na Instagram profilu, te sa njima često deli stvari iz svakodnevnog života. 

 

 

Mlada pevačica pored toga što društvene mreže koristi u svrhe posla, te najvaljuje nastupe i objavljuje kako su neki od njih prošli, ona deli i svoje privatne stvari, pa je tako sada otkrila kakva joj se neprijatnost dogodila na aerodromu.

 

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu ispričala da joj je na aerodromu prišla nepoznata žena koja joj je rekla nešto zbog čega se posramila i pocrvenela:

- Prilazi žena i kaze "Izvini, nadam se da nećeš  da zameriš, zaboravila si da skineš papilotnu" - napisala je Teodora.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović sa papilotnom na glavi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading