MIRKO ŠIJAN PRVI PUT NAKON KOKAINSKE AFERE: Zaboravio na skandal, fotografijom stavio tačku na spekulacije! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost nekoliko dana unazad potresa ''kokainska afera'' čiji je jedan od glavnih aktera sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, kom je majka posle izjave da ne brine i da joj je mirna glava kada su te stvari u pitanju jer njen sin nikada nije probao drogu, ipak zapretila izbacivanjem iz kuće ukoliko se ne bude primirio. Sada se prvi put oglasio i Šijan i svojom objavom svima dao do znanja da je u porodičnom domu sve u najboljem redu i da su još uvek svi na okupu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirko Šijan prva objava nakon kokainske afere

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, ponovo se našao u žiži javnostu nakon što je procurila informacija da je na Novom Beogradu u drušvtu Nikole Buhe uhvaćen na '' kokainskoj žurki.''

 

 

Nakon ovih priča, oglasila se Goca koja je tvrdila da njen sin nema i nikada nije imao veze sa drogom, te da joj je što se toga tiče glava mirna, ali ubrzo se pročulo da zapravo susret sina i majke nije bio ni malo prijatan, te da je Božinovska zapretila nasledniku da ukoliko se ne smiri i ne dozove pameti može slobodno sa verenicom Bojanom i sinom Zoranom da napusti porodičnu kuću u Surčinu.

 

 

Mirko do sada nije komentarisao novonastalu situaciju i skandal za koji ga vezuju, ali se sada oglasio prvi put i to na svom Instagram profilu objavom sa sinom Zoranom, kojom je pokazao da je u domu Šijan ipak sve u redu i da su i dalje svi na okupu.

Republika

Foto: instagram.com/miresijan

Mirko Šijan objavom sa sinom na Instagram profilu pokazao da je u sve u redu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading