PREKO MENE DOLAZE DO MALO MEDIJSKE PAŽNJE: Jovana Jeremić u SVOM STILU odgovorila kolegi Siniši Mediću, nakon ovoga će DOBRO RAZMISLITI O TUŽBI!

Autor:

Zabava

30.08.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila Siniši Mediću.

Republika

Foto: Yotube/ Grand Magazin Tv Grand, ST/Petar Divac

Jovana odgovorila nije ostala dužna kolegi Siniši Mediću

 

Jovana Jeremić, nova voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, doživela je neprijatnost, kada se oglasio za medije njen kolega, voditelj "Grand" televizije, Siniša Medić, te je optužio za krađu autorkog dela najavivši tužbu.

Naime, kako je Siniša rekao, naslov "Press pretres" je ime njegove emisije u kojoj je i sama Jeremićeva bila gost.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Siniša Medić najvio da će tužiti Jovanu Jeremić..

 

Jovana Jeremić se sada oglasila za portal Republika.rs te je u svom stilu odgovorila svom kolegi. 

- Ja sam sa zvoncem tek počela da zvonim ali, čini se da je nečije odavno odzvonilo, pa je bila potrebna pomoć prijatelja -  Jovane Jeremić koja je uvek širokogruda da se preko nje dođe do bar malo pažnje medija - započela je voditeljka i nastavila:

- Kad smo već kod uzimanja, Siniša me inspirisao da malo dublje pročačkam istorijat imena "Press pretres" i došla sam do zapanjujućeg zaključka i podatka. Naime, Gordana Suša koja je bila bard srpskog novinarstva čiju su misao repsektovali njeni sagovornici je još 2008. kad je bila urednik na "BK" televiziji, radila emisiju "Press pretres". Ako i ima neko da mi ne veruje, sve može da vidi na jutjubu. Tako da,  ako je neko od nekog uzeo onda je Siniša uzeo od Gordane - rekla je atraktivna plavuša i poentirala.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić odgovorila kolegi u svom stilu

 

- S obzirom na to da se svako kreće u krugu svoje pokvarenosti, pa me Siniša optužio da sam njemu ukrala ideju jer je on tako razmišljao kad je "pozajmio" od Gordane Suše naslov emisije, ne zameram mu i razumem ga, a u isto vreme i poručujem: "Nije važno šta vi govorite o meni, bitno je da ja vas sve obožavam". Što se "Novog vikend jutra" tiče naziv može i ne mora da ostane isti, bitno je samo jedno, a to je da šer bude sve veći i veći. Veliki pozdrav od Jovane Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niko, niko, kao ja...

30.08.2021 15:10

Odvratna malogradjanka i glupaca puna sebe!