VODITELJ TUŽI JOVANU JEREMIĆ: Jedan DETALJ u emisiji je BIO OKIDAČ, evo o čemu se RADI!

Autor:

Zabava

30.08.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Medić najvio da će tužiti Jovanu Jeremić.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, Yotube/ Grand Magazin Tv Grand

Siniša Medić najavio tužbu protiv Jovane Jeremić..

 

Jovana Jeremić završila je svoj prvi vikend u "Novom Jutru" na televiziji Pink, a rezultatima i velikom gledanošću se odmah pohvalila na duštvenim mrežama.

Ona je u već osmišljen koncept ovog tipa programa unele pojedine promene, odnosno rubrike, a zbog jedne joj je voditelj Siniša Medić sada zapretio tužbom!

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka "Novog jutra" na Pinku

 

Naime, reč je o novoj rubrici "Pres pretres", a budući da se isto tako zvala emisija koju je voditelj Granda godinama vodio, on je za medije istakao da će protiv Jeremićeve podneti tužbu.

- Tužiću je, mora se razmišljati o autorskim delima i ja sam sa svojim timom dugo tražio adekvatan naziv da nekoga ne oštetimo. Jovana vrlo dobro zna da takav naziv emisije već postoji pošto je čak i ona bila gost. Sad sledi tužba pa ćemo videti da li će i dalje zvoniti sa zvoncem - rekao je Siniša za portal Srbija Danas.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Siniša Medić tuži Jovanu Jeremić..

 

Podsetimo, voditelj "Granda" Siniša Medić godinama je vodio emisiju gde su gostovale mnoge velike zvezde a i kolege njegove pa čak i Jovana Jeremić. Medić kada je video ovo odlučio se na konkretnu stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading