(VIDEO) BRANIMIR POPOVIĆ OTKRIO SOČNE DETALJE IZ "DINASTIJE", ALI I IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Ženama će se svideti!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbogo ovoga je pristao na snimanje serije!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Otkrio je šta je njegov cilj!

Ovih dana je aktuelna tema snimanje domaćeg rimejka popularne snenove serije "Dinastija" iz 80-ih godina prošlog veka.

Glumačka ekipa je odlična, pa će tako popularne likove na našem platnu oživati Marija Karan, Frano Lasić, Peđa Bijelac, Milena Živanović i Branimir Popović. Tim povodom porazgovarali smo sa Branimirom, koji će u seriji igrati lik Blejka Karingtona, u pokušaju da otkrijemo sočne detalje sa snimanja serije, ali i iz njegovog privatnog života.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Otkrio je da glumci nemaju privatan život!

Pitali smo ga koje su sličnosti između njega i Blejka, a njegov odgovor bio je kranje iznenađujuć:

- Nikakvih sličnosti nemamo. Zato što ja živim nekim običnim životom, ako mogu to tako da kažem. Imam svoj posao na fakultetu, imam porodicu, živim jednim običnim narodskim životom. Ovde sve postoji u tom smislu, što ja faktičkui nemam. Ako pričamo o nekim psihološkim nijansama, onda možemo pričati o odlučnosti, o tome da se nećemo pomerati sa puta dok ne rešimo sve. Uglavnom sam igrao likove koji nemaju dodirnih tačaka sa mnom.

Prokomentarisao je i da li misli da će biti voljen među ženama, s obzirom da je Blejk iz 80-ih bio:

- Ja sam siguran, nadam se, želeo bih, mi ovde sve činimo da to bude tako. Da budemo popularni među ženama, pa i među muškarcima, među starima i među mladima. Zato što ima dovoljno materijala da tako bude, ovo je jako dobar scenario, podela je odlična, produkcijski uslovi u kojima radimo su odlični, to su svi garanti da će serija uspeti.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Serija će biti pravi hit!

Posao glumca zahteva veliku posvećenost, zbog čega je, kako kaže Branimir, privatni život praktično nemoguć. Od kad ustane do noći snima, a nakon toga spava, zbog čega je njegov život praktično okočan na narednih 18 meseci. Ovo je razlog zašto će u sledećem semestru biti dosta udaljeniji od svojih studenata, ali kako kaže oni su odlični i ispit su položili sa fantastičnim uspesima, a s obzirom da će sledeće godine, oni biti na trećoj godini studija, njegovo odsustvo bilo neće biti toliko osetno.

Govorilo se i o činjenici da se trenutno u Srbiji snima preko 130 serija, što dovodi glumce u situaciju da imaju mnogo posla, a to im svakako znači. Popović je ovom prilikom istakao da se nada da će to tako i ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading