(VIDEO) TO NIJE MOJA ŠOLJA ČAJA! Milena Živanović: Ona ima problema sama sa sobom!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je scena koje su joj jako teško pale!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Ona igraq ulogu Klaudije...

Svetski popularna serija "Dinastija", koja je na "CNN-u" emitovana od 1981. do 1989. godine, dobija svoj domaći oblik. 

Snimanje serije već je počelo, Frano Lasić, Marija Karan, Peđa Bjelac, Milena Živanović, Ana Savić, Branimir Popović i Milutin Milošević samo su neki od glumaca koji će dočarati život "Dinastije". Imali smo priliku da porazgovaramo sa Milenom Živanović, koja nam je otkrila kako teče snimanje serije i koji su najveći problemi sa kojima se suočila.

Kako kaže Milena, kasting je trajao mesecima, a kako nije znala gotovo ništa o originalnoj seriji, bilo joj je teško da odredi da li će prihvati ulogu:

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Klaudija pati od graničnog poremećaja ličnosti...

- Na koji način snimiti sto epizoda nečega i ostati uvreljiv, a pritom nije moja šolja čaja, u smislu sapunice. Ali, sa druge strane, ono što sam videla na papiru, kako je dramaturški rešena i te linije odnosa, rekla sam sebi ovo je nešto što moraš da prihvatiš.

Ona tumači lik Klaudije, odnosno Lidije koja, kako prenosi lepa glumica, ne može biti drugačija od nje kao ličnosti. Lidija je lik koji pati od graničnog poremećaja ličnosti, pa ima velikih problema sama sa sobom.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Serija će imati sto epizoda...

- Razlikujemo se mnogo. Možda nam je sličnost to što smo emotivci obe. Ali generalno ona je osoba sa graničnim poremećajem ličnosti i ima vrlo problema sama sa sobom, jako je rano ostala majka i nije stigla da odraste i doraste svim situacijama u životu. I meni je vrlo bilo značajno to što se progovara i o postporođajnoj depresiji i što se razvijaju neki odnosi likova unutar braka- reklaje Milena za Republiku.

Bilo je i scena koje su za ovu glumicu bile jako teške, a kako kaže tek će ih biti. Svakako joj mnogo olakšava činjenica da je ekipa odlična i da se serija bavi društveno bitnim temama, kao što su međuljudski odnosi i psihički poremećaji, te da su baš to razlozi zbog kojih će ceo projekat proći fantastično iako je sapunica. 

O svojim budućim planovima ovog puta nije mogla da priča, ali ćemo uskoro sasvim sigurno dobiti više detalja. Ceo razgovor sa Milenom možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading