SUZANA MANČIĆ BILA NA VEČERI SA LEČIĆEM: Nakon što se javno oglasila o slučaju silovanja Danijele, SAD JE OTKRILA NOVE DETALJE O GLUMCU!

Autor:

Zabava

09.06.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić otkrila nove detalje o Lečiću!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, A. NALBANTJAN
Suzana otkrila nove informacije!

Branislav Lečić našao se u središtu skandala kada su ga za silovanje i seksualno zlostavljanje optužile koleginice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković.

A voditeljka Suzana Mančić jednom prilikom prokomentarisala je optužbe na njegov račun.

– Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo – rekla je nedavno Suzana, a sada se na ovu svoju izjavu osvrnula. ”

Ona je priznala da joj se ranije dopadao Lečić, da su izašli na večeru, ali da se među njima ništa nije desilo.

– Ostavio je jako lep utisak na mene, kao jedan lepo vaspitan momak kome slava nije udarila u glavu. Takav je bio, neću ništa da pričam dalje, ali, žao mi je što se našao u središtu jednog takvog skandala – rekla je Suzana i dodala:

– Ako se ispostavi da su optužbe lažne, neosnovane, ko će se njemu izviniti? Eto, to samo pitam – rekla je ona u “Amidži šouu”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading