Kockareva na letovanju našla društvo: Kija i Šarić uživaju u Dubaiju!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

08.03.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar uživa u Dubaiju sa Duškom Šarićem

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar uživa u Dubaiju sa Duškom Šarićem

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar i Pljevljanin Duško Šarić zajedno su se provodili u Dubaiju! Kockareva je na Instagramu okačila fotografiju sa Šarićem na kojoj se vidi kako poziraju na pesku, a, kako saznajemo, oni su ceo dan proveli zajedno na plaži, pa su uveče otišli na večeru.

- Kiji je bilo najbitnije da primi vakcinu da bi mogla da putuje. Stalno mi se žalila kako jedva čeka da na granicama popuste mere da bi mogla da ode negde na letovanje. Otišla je u Dubai čim se raspitala šta joj je sve potrebno od dokumentacije na granici zbog epidemije korone. Zvala me je da mi ispriča da se tamo srela sa Duškom, on je morao da pozavršava neke poslove. Imao je slobodno vreme, pa su ceo dan bili na plaži, a predveče su večerali u jednom restoranu - priča dobro upućen izvor za naš list.

Kako smo saznali, Kija je u dobrim odnosima i sa Šarićevom suprugom Ninom Šarić, sa kojom se takođe dogovorila da se vide.

 Kija: Putovanja su mi izduvni ventil. Jedva sam čekala da odem na more

- Kija i Nina se odavno poznaju. Duško joj je rekao da Nina treba da stigne u Dubai i da će, kad stigne, svi zajedno da odu na ručak. Čim su se našli, Kija i Duško su Nini poslali fotografije jer ona nije imala pojma da su se tamo slučajno sreli. Kad Nina dođe, sa Duškom će ostati još nekoliko dana, pa će zajedno da uživaju - priča nam izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 


Inače, Kockareva je nedavno za Srpski telegraf ispričala da na letovanje odlazi nekoliko puta godišnje.
- Meni je putovanje izduvni ventil. Ne mogu bez toga. Svaku priliku koristim da otputujem negde, nebitno da li ću biti sama ili se dogovaram s prijateljima. Uželela sam se svega, a posebno sunca i mora -
ispričala je Kija.
 

 

Foto: instagram.com/printscreen

Baškari se za sve pare!


Kija Kockar je u Dubai otputovala pre nekoliko dana, a odmara se u luksuznom hotelu u okviru kompleksa s nekoliko bazena. Ona je zapalila društvene mreže fotografijama na kojima pozira u vodi, pa su joj mnogi pohvalili liniju. Kija je ranije pričala da se ugojila zbog toga što se slabije kretala, ali je do letovanja uspela da dovede kilažu u red.
- Bacila sam se na trening kad sam shvatila da ne ličim na sebe. Baš sam se ugojila u jednom trenutku jer sam se opustila i nisam vodila računa o tome šta jedem. Nisam izlazila nigde, slabo sam se kretala i logično je da će to da se desi. Ipak, bila sam vredna i skinula sam višak, želja mi je samo da otputujem na more - rekla je Kija pre odlaska u Dubai.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Avram

08.03.2021 14:18

Lako je njoj kada ume da leti.

Odgovori 14 0
Mira

09.03.2021 23:47

Jadnica.

Jakov

11.03.2021 09:55

@Mira - Zašto jadnica? Kupila 3 stana. Imućna je. Može da bira muškarca za sebe. Samo što ona previše bira a godine prolaze.