Hvali se da je zaradila lovu u Americi: Kija kupila stan u kojem NIKO NEĆE ŽIVETI!

Autor:

Zabava

12.02.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kopckar nedavno je kupila novi stan u Beogradu, u kojem za sada, niko od njene porodice, pa ni ona neće živeti.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Kija Kockar

Mnoge je začudilo što je baš u ovom vremenu, krize tokom pandemije koronavirusa, pevačic odlučila da kupi stan koji ničemu neće slućiti, ali onda je pojednostavila stvari:

- U ovom stanu neće niko da živi. Stajaće prazan dokle god ne budem morala da ga izdam. Kupila sam ga kao investiciju. Sve mi je oko njega odgovaralo, lokacija, ma sve. Najbolje je investirati u nešto što može da donese novac i što nikada ne može da nestane. Sada nemam nikakve planove. Rekla sam da sam kupila mami, nije baš mami nego je po njenom ukusu. On je svakako naš, jer sam jedinica, ona ima samo mene, a ja samo nju. U svakom slučaju, pripremila sam da u slučaju da mama pređe za Beograd stan bude po njenom ukusu - kaže Kockareva.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

S obzirom na to da je Kijina majka postala učesnik Zadruge, a kako se priča njen honorar je ogroman, mnogi su pomislili da je upravo od tih para kupila nekretninu u srpskoj prestonici, ali pevačica je to negirala i otkrila odakle joj novac za stan:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Uvek ulažem u budućnost. Ne trošim novac na gluposti i trudim se da uvek imam dobre investicije. Mamin honorar nisam ni pipnula, kupila sam nekretninu od svojih para. Jedina sam koja je sačuvala novac od turneje po Americi, zarađivala sam posle toga i nisam htela da ga diram. Tome sam dodala i očevo nasledstvo. Bila sam sa majstorima ovih dana, vodila sam ih da vidimo za kuhinju šta ćemo i treba da mi pošalju više verzija kako će otprilike da izgleda. Imam tu i divne talentovane momke koji mi prave nešto za zid u mojoj omiljenoj lavanda boji - rekla je pevačica za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

13.02.2021 12:11

Najbolje je ulagati u nekretnine.