Goca Tržan priznala sve o krizi u braku: Sedma godina je za nju i Rašu bila teška!

Autor:

Zabava

12.02.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan bila je gost jutarnjeg programa na televiziji "Pink" pod nazivom "Svitanje".

Foto: ST/D. KADIĆ
Raša Novaković i Goca Tržan

Pevačica je bila na skijanju sa voditeljem Nemanjom Velikićem, a posle trge u kojoj je pevačica pobedila, provozali su se gondolom na Jahorini, gde je pričala o okupljanju sa grupom Tap 011.

- Poslednju pesmu smo snimili 1998. godine, dakle prošlo je 23 godine i evo na sa nekom novom pesmom, novom muzikom - rekla je Goca, dodajući da se grupa zapravo nikada nije ni raspala:

- Otkako smo napravili koncert 2011. godine, mi sve želimo da napravimo neku pesmu i onda shvatimo da tako prolaze godine i na kraju se desila pesma, to je najbitnije - rekla je ona.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Raša i Goca

Pevačica je otkrila da sa suprugom Rašom pije jutarnju kafu, punih 10 godina i da joj nije dosadilo.

- Pa, kako da mi dosadi? Imali smo posle sedam godina neku, nazovi krizu, međutim mi se previše dobro poznajemo da bismo to razbucali zbog bilo čega i evo sada već deset godine sve teče kako treba - otkrila je Goca.

Koronavirus je stopirala svet i donela neku "novu normalnost", ali Goca odbija da to prihvati:

- Ma dajte, molim vas, kakva normalnost. To su budalaštine. Šta, sad je sve kao digitalno. Hoćemo onda i da se kre*emo digitalno, ne razumem. Ne razumem šta to znači. Jeste li vi ljudi normalni? - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

12.02.2021 21:13

Ala je ova utripovala da je mnogo interesantna pa jase li jase. Onaj idiotski o njoj i njemu i bla bla bla.... pa ko to gleda? Ona je tipican primer kako neko vestacki hoce da bude interesantan, a interesantan je kao moja baba posle vecere. Koga zanima njen brak????? Koga zanima ona??? On.....???????? Skloni se vise zeno i odmori nas od sebe.