PEVAČICA SE PONOVO VRATILA POROKU ZBOG TEŠKE DEPRESIJE: Ana mora na lečenje, opet se odala alkoholu!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

11.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić (42) ponovo je upala u kandže poroka, a kako Srpski telegraf saznaje, ona već duže vreme svakodnevno konzumira alkohol, zbog čega se u poslednjih mesec i po ugojila preko 15 kilograma!

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Ana Nikolić

Naime, pevačica je ponovo upala u tešku depresiju, pa se od nje ne odvaja majka Milijana, koja na sve načine pokušava da je ubedi da potraži stručnu pomoć.

- Ana je počela da preteruje s alkoholom nakon što je njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta uhapšen. Ranije je umela da popije po neku čašicu, ali nikada nije preterivala. Otkako je Rasta na slobodi, Tara boravi kod njega ili kod njene majke Milijane, koja joj pomaže oko brige o detetu. Kad god bih se videla s Anom, pitala bih je za Taru, gde je i kako je, a ona bi mi rekla: "Majka je čuva! Nervozna sam u poslednje vreme, svi mi idu na živce. Smirena sam samo kad vidim flašu alkohola ispred sebe." Tad sam shvatila da je ona ponovo u nekoj depresiji, vidi se na njoj da je nešto muči - otkriva za naš list izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ana Nikolić

Kako smo saznali, Ana se ljuti kad joj prijatelji pričaju da se ponovo navukla na alkohol, pa ne sluša ni rođenu majku, koja je moli da prestane da pije.

- Anu sam skoro pozvala na kafu, a ona je naručila flašu šampanjca usred bela dana kad smo sele u kafić! Htela sam na finjaka da joj kažem da sam primetila da ponovo mnogo pije, a ona bi samo počela da se smeje i da menja temu. Rekla mi je da joj majka priča da treba da potraži stručnu pomoć jer je depresivna i mrzovoljna danima. Ni nju nije shvatila ozbiljno iako joj je pomenula da se ugojila preko 15 kilograma. Kad je s Tarom, glumi da je sve kako treba i da je raspoložena, ali je istina drugačija. Ne znam da li je muči ljubavni život, finansije ili nešto treće. Neće ni o čemu da priča i pravi se da je sve u redu. Svi znate da trenira i da se zdravo hrani, a šta joj se sad odjednom desilo, samo ona zna - priča nam sagovornica.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Inače, na društvenim mrežama se pre nekoliko dana munjevitom brzinom proširio snimak koji je pevačica objavila, a na kom izgleda kao da je mrtva pijana! Nikolićka je imala zakazano slikanje, a dok je pozirala, u jednom trenutku se okrenula i počela da viče na ljude koji su se slučajno našli u blizini. Ona je toliko urlala da su je čuli svi u okolini, pa nema sumnje da se opet vratila starom poroku.

Nakon ovoga pozvali smo Anu, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicinom mamom Milijanom, ali ona ništa nije želela da komentariše.

Foto: instagram.com/stefanrasta

Ni s Rastom niko ne zna šta se dešava!

Otkako je Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora krajem januara, niko, pa ni najbliži reperovi prijatelji, ne znaju šta je s njim. On se navodno video samo s Anom i ćerkicom Tarom kada je izašao na slobodu, a od tada mu je mobilni telefon ugašen. Srpski telegraf prvi je o ovome pisao, a Rastin dobar drug rekao je tada za naš list da niko ne zna gde se Đurić trenutno nalazi.

- Stefanu je bilo bitno samo da vidi dete, a posle toga kao da je nestao. Nije se čuo ni sa kim od prijatelja i saradnika iz firme "Balkaton", pa niko danima nema pojma šta se s njim dešava. Kod sebe nema mobilni telefon i zbog toga je nedostupan sve vreme. Nije se čuo ni sa Alenom Sakićem, s kojim provodi najviše vremena. Tada smo se malo zabrinuli jer je je za njega neprirodno da se danima ne javlja. Kolege nemaju pojma šta je s njim, a potreban im je za mnogo stvari u firmi. Posao im već neko vreme stoji - rekao nam je reperov drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading