KONAČNO OTKRIVENO: Evo kako je smršala Marija Šerifović - TAKO JE JEDNOSTAVNO, A NIKO SE NE PRIDRŽAVA!

Autor:

Zabava

10.02.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija šerifović vidno je smrršala što mogu da vide i gledaoci emisije "Zvezde Granda" iz nedelju u nedelju.

Foto: Printscreen
Marija Šerifović

Marija nije neko ko voli da polemiše o fizičkom izgledu, niti smatra da je ono bitno da se ističe u prvi plan, ali je sa javnošću rado podelila ono što sve zanima - kako je uspela da skine višak kilograma.

Pevačica se pridržava zdrave ishrane, pa je su sada na "njenom meniju" samo salate, tunjevina, belo meso i mladi sir.

- Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj težini i krvnoj grupi, a svako treba sebi da pronađe odgovarajući plan, sedam dana ću se zdravo hraniti i nadam se da neću prekršiti dijetu - kaže Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Šerifović

U toku sedam dana čišćenja, pevačica je nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hranila. Tokom ovde dijete izgubila je dva koligrama i 800 grama.

- To je veliki uspeh, naravno, možda je moglo i bolje,  ali rezultat je svakako dobar. Nemojte se nadati da će svake nedelje biti ovako, jer na početku dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina. Trudila sam se da uživam dok jedem, da bih lakše prebrodila prirode gladi - rekla je pevačica.

Pevačica je svako jutro pila zeleni čaj, bila ona na dijeti ili ne. Priznala je da joj i nije nešto ukusan, ali je preporučila svima da za doručak popiju dve čaše, a u toku dana još jednu čašu:

Foto: Miomir Milić
Marija Šerifović

- Kada popijete čaj, veoma je bitno da doručkujete sat do sat i po minuta od kada ste se probudili. Izuzetno je važno da pravite razmak između obroka, ne kraći od tri i po sata i ne duži od četiri časa - rekla je Šerifovićeva za domaće medije.

Pevačica je savetovala da bi trebalo da se popije litar vode svaki dan i da se krećete 10.000 koraka i na kraju dodala da je divan osećaj jesti zdravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading