(FOTO) Optužila ga da je zbog njega završila na ONKOLOGIJI, a on se joj se PODSMEVA! Sloba OGROVORIO Kiji na PROZIVKE!

Autor:

Zabava

18.02.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriv - napisao je pevač.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radovanović i Kija Kockar

Pevačica Kija Kockar napravila je pravu pometnju kada je nedavno na društvenoj mreži Tviter optužila bivšeg muža Slobu Radanovića da je zbog njega završila na onkologiji, ali i da je kriv što je nastup u jednoj kafani usred pandemije ugrozio zdravlje i drugih ljudi.

- Jedino kada si ti bio na onkologiji jeste kada je si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije. Ti učinio nešto?! Misliš kada smo Milica i ja bile, pa sam te zvala na video poziv da deci kažeš ‘Ćao’?! Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati - napisala je Kija, između ostalog.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Kija Kockar

Nakon Kijinih teških reči oglasio se Sloba na Tviteru. 

Pevač je objavio fotografiju na kojoj piše “Kriv”, te je na taj način priznao krivicu, ali nije detaljisao za koju od optužbi bivše žene.

Međutim, interesantno je da je uz ovu fotografiju postavio i emotikon čovečuljka koji sleže ramenima, što se može shvatiti i kao ruganje, u smislu da je kod svoje bivše žene on uvek krivac za sve. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aca

18.02.2021 21:02

Slobodan je loš čovek, čemu se nada?

Đoka

18.02.2021 21:35

Stres može da bude uzrok raznih bolesti.