Pohvalio se stasom: Nikola Rokvić postaje maneken!

Autor:

Zabava

10.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić je nakon borbe sa viškom kilograma pokazao na društvenim mrežama dejstvo mukotrpnih treninga, zahvaljujući kojima je izgubio oko 10 kilograma!

Foto: instagram.com/printscreen
Nikola Rokvić

Pevač je slikovito prikazao veliku promenu na telu, i to nakon svega dva i po meseca, te je višak masnih naslaga izgubio uz pomoć profesionalnog trenera i samodiscipline.

Na instastoriju pokazao je kako je izgledao početkom juna i kako je izgledao krajem avgusta, a razlika je posle samo mesec dana treninga neverovatna.

Rokvić sada izgleda bolje nego ikad, mišićna masa se i te kako vidi, a i ramena su dobila drugačiji izgled, tako da i sam ne može da poveruje da sada izgleda ovako.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nikola Rokvić

Sudeći po emotikonu koji je postavio uz sliku, Nikola se tokom prethodnog perioda predano posvetio zdravim navikama u ishrani, ali trud se svakako isplatio, a plan mu je da nastaviti ovim tempom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading