PROSTAKLUK! Brate, uživaj dok d*kaš na mene: Kockareva zgrozila fanove komentarom!

Autor:

Zabava

07.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar odgovorila je fanu na neumesan komentar, što je razočaralo sve ženske osobe koje su njeni verni pratioci već godinama.

RepublikaFoto: e-stock agency
Kija Kockar

Provokativnim plesom ona svakodnevno loži muškarce na socijalnoj platformi Instagram, a kako je nedavno otkrila i sve popularniji Tik-Tok, ni tamo ne zaostaje sa uvijanjem i vrckanjem.

Iako joj muškarci stalno pišu komentare da bi voleli da imaju seks s njom i da onanišu na nju, Kija je do sada brisala komentare ili ih je ignorisala. Ovoga puta ona je odgovorila jednom od njih.

 Nepoznati muškarac prokomentarisao kako onaniše na Kijine objave na Instagramu

- Napokon imam na šta da drkam - pisalo je u jednom komentaru nepoznatog muškarca, ispod klipa gde Kockareva pleše.

- Uživaj, brate - napisala mu je ona, što je ostavilo sve bez teksta.

Žene i devojke su bile razočarane ovim Kijinim gestom, pa su joj uputile niz negativnih komentara, kao i da nije lepo da se na takav ružan način šali sa bolesnim fanovima.

Izvor blizak Kiji je za naš list rekao kako da je razočaran ovim njenim postupkom, kao i da Kockareva nije svesna šta radi:

- Dok je jedno vreme takve prozivala da su manijaci i da ne želi takve među pratiocima, sada je ona dala na važnosti jednom manijaku koji ide redom i uznemirava devojke. On će se osetiti važnim, njegova prljava mašta dobila je na značaju. Drugarice opominju Kiju da se kontroliše i da pazi šta radi na društvenim mrežama, ali ona je izgubila kompas jer je predugo sama. Pokušava po svaku cenu da privuče pažnju muškog pola, ali mislim da je sada uradila užasnu i opasnu stvar - kaže izvor Telegrafa.

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Kija liže prste usred korone!

Kristina Kija Kockar objavila je fotografiju na kojoj liže kažiprst, što je neprimereno u vreme kada vlada pandemija koronavirusa. Ona se slikala misleći da će fotka oduševiti njene sledbenike na društvenim mrežama, ali je izazvala suprotan efekat.

- Žena liže prste, a svakodnevno na nas apeluju da ne dodirujemo lice, ne stavljamo prste u usta. Nju prate devojčice, one će odmah krenuti da prekopiraju ovo lizanje prstiju. Kija malo treba da povuče ručnu - kaže naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Gaga

07.04.2020 09:18

Volim Kiju ali ovo igranje nije lepo. Da ne kažem nešto ružno.

Odgovori 14 4
Masa

07.04.2020 10:04

Takva je sva,prosta vulgarna.Izabrala je najprostiji nacin da ostane primecena..

Odgovori 1 17
Bojan

07.04.2020 10:43

Pevaj devojko, pevaj.

Odgovori 16 0
Neđo

07.04.2020 11:39

Pevaj, pevaj i kad ti se plače i kad duša boli. Sve je lako kad je s tobom neko ko te voli.

Odgovori 13 1