Saša Vidić brutalno ispljuvao polufinale Beovizije: Olivera, ovo je čista blamovizija!

Autor:

Zabava

02.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Saša Vidić neprestano je preko svog Instagram profila komentarisao polufinale Beovizije, koje je pomno pratio, pa je objasnio da se RTS izblamirao ovogodišnjim konceptom takmičenja i izborom učesnika, te i da je sve ličilo na blamoviziju. Poznato je da Vidić nema dlake na jeziku.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić

- Zašto RTS izgleda kao cirkus Medrano? Šta se desilo sa baštinom kulture? Beovizija, za vas je "Grand" San Remo. Ovde su reklame pobedile u celom programu. Gde žive ovi ljudi? Gde živi Olivera Kovačević i ko nas ovde zaje*ava? Ko su ovi rahmetli pevači i ko je dozvolio ovu sprdnju? Ko piše pošalice voditeljima i ko ovu agoniju režira? RTS je ovim pao ispod svakog nivoa. Nema ovo veze sa Beovizijom. Ovo je čista blamovizija - napisao je dizajner na svom profilu. Vidić je potom nastavio da proziva urednicu muzičkog programa javnog servira Oliveru Kovačević uz reči da ne treba da dovodi svoju rodbinu na ovo muzičko takmičenje.

 Vidić: RTS je ovogodišnjom Beovizijom pao ispod svakog nivoa

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Olivera Kovačević

- Olivera, ja te molim da ne dovodiš svoju tetku na javni servis. Šta se desilo sa takmičarima i ko dozvoljava da se prave ovakve frizure?! Ne znam ni šta je sa garderobom i ko je bio zadužen da smisli ove kostime - detaljisao je kreator i nabrajao šta mu se sve ne dopada na ovogodišnjoj Beoviziji, a njegove instastorije su mnogi kopirali na svoje profile. I društvena mreža Tviter usijala se od negativnih komentara, pa su tako mnogi bili pri stavu da je ovogodišnja Beovizija i te kako nazadovala. Stupili smo u kontakt i sa pevačicom Majom Nikolić, koja odavno tvrdi da je ovo takmičenje namešteno, pa je u svom stilu dala komentar za Srpski telegraf.

Maja: Još pre tri meseca sam znala da će i ove godine sve biti namešteno

- Gledala sam obe polufinalne večeri, ali mi je odmah bilo jasno šta će da se dešava. Samo je spojena gomila anonimnih izvođača da zataškaju nešto što većina zna, ali o tome ćuti. Moram da kažem da sam još pre tri meseca znala da će i ove godine sve da bude namešteno i da publika glasovima ne donosi nikakvu odluku, bez obzira što šalje SMS poruke. Čula sam da je već odlučeno ko pobeđuje, a ostali su samo tu da budu marionete i da popune prostor. To su mladi ljudi kojima je pružena prilika da se tu pojave, ali mislim da treba da budu svesni činjenice da ne odlučuje publika, već neko potpuno levi. Da nije namešteno, ne znam ko bi mogao da ode na Evroviziju sa ovakvim pesmama. Sve numere su katastrofa, mislim da nikada nije bilo gore. Dženanova pesma mi se, recimo, jedino sviđa - rekla je Nikolićka. Maja je potom objasnila da bi volela da ponovo zapeva na ovom takmičenju, ali samo kad bi postojsli uslovi pod kojima ne bi bilo nameštanja i varanja.

- Ja bih se prijavila ponovo da učestvujem, ali samo ako niko ne bi ništa muljao i ako bi se sve, recimo, održalo u toku jedne večeri. Da svi mi pevači nastupimo i da se potom izglasa i odluči ko će ići, a ne da publika kaže jedno, a da se namesti da pobedi neko drugi. Mislim da sam prošle godine imala pesmu koja je bila u potpunosti za Evroviziju, ali smo svi svedoci ko nas je predstavljao i kakav smo tada debakl doživeli. Moje prognoze su tada bile tačne, a tako će da bude i sada - rekla je pevačica.

Podsećamo, 3. marta očekuje se veliko finale Beovizije, a tada će biti odlučeno ko će biti predstavnik Srbije na takmičenju za Pesmu evrovizije 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jeca

02.03.2019 09:42

Slažem se da je Beovizija mlako takmičenje. Mlako ne pobedjuje na Evroviziji.

Odgovori 12 0
Van Halen

04.03.2019 10:09

Na volim Vidica, ali u ovom slucaju potpisujem sve sto je rekao!! Onaj cirkus, a ishod Bozovicka po drugi put!!!??? Pa kome bre u Evropi treba ispodprosecno mjaukanje?