Odužio se ljubavnicama! Funkcioner SPS-a i šef javnog preduzeća zaposlio VIP prostitutke!

Autor:

Vesti

26.02.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor jedne velike državne firme zaposlio je u poslednjih nekoliko godina više od 10 zgodnih devojaka koje su pre ovog posla radile kao VIP prostitutke, a čije je usluge prethodno redovno koristio. Kao nagradu za vruće aktivnosti u krevetu, bio je izrazito velikodušan, pa im je poklonio poslove na državnim jaslama u preduzeću kojim rukovodi.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Kako saznaje Srpski telegraf, reč je o visokom funkcioneru Socijalističke partije Srbije koji je za vreme tekućeg mandata na čelu jednog ozbiljnog javnog preduzeća uhlebio sve elitne ljubavnice s kojima se godinama intimno družio, želeći da se one više ne bave najstarijim zanatom.

Informaciju je za naš list potvrdio izvor iz firme kojom rukovodi taj socijalista, a koji nije želeo da se predstavi kako ne bi dobio momentalni otkaz.

- On je to radio godinama. Danas kad se uđe u firmu i vidi se ko je sve na platnom spisku i kako izgledaju te devojke, svima je jasno. Cela firma bruji o tome, a nas radnike je ponekad sramota. Što je najgore, on je kadar SPS i oni ga štite i pokrivaju njegove bahanalije umesto da dovedu nekog normalnog, ko će više voditi računa o preduzeću nego o devojkama - kaže naš izvor, moleći da mu ne pominjemo ime iz više nego objektivnih razloga.

10 zgodnih devojaka zaposleno zahvaljući "druženju" sa direktorom

Ističe da cela firma zbog bahatog direktora koji je novac trošio na plaćanje seksualnih usluga funkcioniše identično kao preduzeće direktora Srećka Šojića iz popularnog serijala "Tesna koža".

- Sve se zna ko kome i šta diktira. Nekad se bukvalno zaključa u kabinet i možete da pretpostavite šta se tada tamo radi. Više ličimo na javnu kuću nego na ozbiljnu kompaniju - kaže on i dodaje da ceo grad o tome bruji već godinama pošto je reč o svojevrsnoj javnoj tajni.

ZABAVA ZA PARTNERE

Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić ubeđen je da taj direktor nije iz njegove stranke.

Izvor: Nekad se bukvalno zaključa u kabinet i možete da pretpostavite šta se tada tamo radi

- Većeg ljubavnika od mene nema. Ne verujem da u SPS ima veći švaler od mene. Ja sam u tome deklarisan, pa prema tome, sumnjam da je taj direktor baš iz naše partije. Sve u svemu, mislim da je to pravi muškarac čim je uspeo da zaposli toliko ljubavnice i ja mu čestitam - kaže Mrkonjić.

Spasić: Praksa iz Slobinog vremena

Nekadašnjeg obaveštajac Službe državne bezbednosti Božidar Spasića tvrdi da je ovu praksu u državni sistem uveo upravo SPS još za vreme vlasti Slobodana Miloševića.

RepublikaFoto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY
Božidar Spasić

- Od preuzimanja vlasti SPS u zemlji na svim nivoima su direktori zapošljavali članove svoje familije, ali su morali da se oduže i svojim ljubavnicama. Ta tradicija je nastavljena do danas jer politička moć opija i onaj najneobrazovaniji sloj žena koji prodaje telo. Davanje zaposlenja takvim ženama je visoka cena, koju svaki od tih funkcionera mora da plati. Time on plaća i sopstveni pedigre u društvu jer se smatra da je moćniji što više ljubavnica ima na visokim funkcijama u firmi - objašnjava Spasić.

Međutim, analitičar Branko Radun, koji za naš list tvrdi da je ova poruka veoma loša za građane koji pokušavaju preko konkursa da nađu zaposlenje u firmama poput ove.

Mrkonjić: U SPS sam ja najveći švaler. Ako je taj muškarac uspeo da zaposli toliko ljubavnica, čestitam mu

- Nažalost, ovakve stvari su u manjoj ili većoj meri prisutne na svim meridijanima, ali u siromašnoj državi poput naše gde korupcije ima na sve strane slučajevi poput ovog su više nego skandalozni. Ljudi koji vode privatne kompanije pretežno zapošljavaju zgodne cure da bi zabavili poslovne partnere, što najčešće vodi u prostituciju. Međutim, takvima nije mesto u državnim preduzećima - tvrdi Radun.

SEKS AFERE

Jutka ljubkao sekretaricu

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Brus
Miluitin Jeličić Jutka

Nekadašnji predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je nedavno podneo ostavku na to mesto, poslao je 15.000 neprimerenih poruka sekretarici Mariji Lukić.

- Ljubkam, želkam te, srce. Kad ćemo se volkati - napisao je Jeličić u jednoj od poruka Mariji Lukić, na šta mu je ona napisala da očigledno bez je*anja nema unapređenje.

Jutka je na to odgovorio da za neke ima, a neke nema.

- Ima i za tebe, ali ti nećeš - napisao je Jutka.

Službenica razvela Maršićanina

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Dragan Maršićanin

Potpredsednik Koštuničinog DSS Dragan Maršićanin, koji je tokom 2001. obavljao funkciju predsednika Skupštine Srbije, u januaru naredne godine se suočio sa objavom beogradskog lista Nacional o njegovoj ljubavnoj vezi sa 30 godina mlađom skupštinskom službenicom Ljiljanom Šubić.

Priča je bila sočna i sadržavala je detalje o smeštaju u "Jugopetrolovom" hotelu na Zlatiboru, poglede koje su jedno drugom upućivali, konobara koji im je donosio obroke u sobu, držanje za prstiće i obećanja o razvodu. Maršićanin se razveo od supruge, ali mu ovo nije nanelo vidljivu političku štetu.

Novinarka i general

Sto dana nakon formiranja Đinđićeve vlade, u maju 2001. je novinarka BK TV i portparol Socijaldemokratije Ljiljana Nestorović optužila za seksualno uznemiravanje svog partijskog šefa generala VJ Vuka Obradovića.

- Vuk Obradović je nasrnuo na mene i prvi put me uhvatio za obe ruke i počeo da privlači sebi sa očiglednom namerom da me poljubi u usta, pri tome govoreći da mu treba nežnosti. Samo da nam se usne spoje, rekao je. Drugi put, unoseći mi se u lice, palacao je jezikom i pri tome me okrznuo svojom glavom jer sam uspela da se izmaknem - navela je Nestorovićeva u izjavi tokom sudskog procesa.

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf 27. februar 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading