UŽAS: Iguman Sava Janjić je ŠIPTARSKI PATRIOTA, protivnik podele Kosova!

Autor: Republika

Vesti

10.08.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iguman manastira Dečani Sava Janjić koji je danas najvatreniji protivnik podele Kosova, još pre pet godina se dokazao kao veliki šiptarski patriota.

Janjić je 3. septembra 2013. među prvima čestitao kosovskoj džudistkinji Majlindi Keljmendi na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu u džudou u Rio de Žaneiru.

Bila je to prva zlatna medalja ikada osvojena za lažnu šiptarsku državu, a Keljmendi ju je proslavila otvoreno propagirajući tzv. "veliku Albaniju".

Foto: twitter.com/SavaJanjic

- Ponosna sam na državu Kosovo i na zastavu Kosova. Ovo je moj poklon za sve Albance ma gde oni živeli. Danas se prvi put vijori zastava Kosova i svira himna naše države - rekla je tad Keljmendi, a iguman Janjić je požurio da joj čestita.

- Čestitam Majlini Keljmendi na osvojenom zlatu na Svetskom prvenstvu u džudou, Rio 2013. Sjajna vest za sve na Kosovu - napisao je iguman Janjić na Tviteru u poruci koju bi, nema nikakve sumnje, bez dvoumljenja potpisali i Tači i Haradinaj, prenosi infromer.rs.

I taj i takav Sava Janjić glumi danas velikog Srbina i na sve načine pokušava da spreči podelu Kosova?! Zašto on to radi?!

Pa, očigledno zato što je veliki šiptarski patriota i zato što mu je lažna država Kosovo važnija od Srbije. Jer, samo tako se može objasniti njegovo zalaganje da Srbija na Kosovu dobije ništa, odnosno da "nezavisno Kosovo" ostane jedinstveno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
vesna

10.08.2018 09:49

Tako se Srbija i narod ne brane.

Dusan

10.08.2018 09:52

Janjic neka slobodno promeni veru, ionako je svoju izdao.

nada

10.08.2018 09:52

Zato su oni i cutali sve vreme i nisu se borili za svoj narod jer su ih siptari placali.

MarijaFenix

10.08.2018 09:58

Sam pokretac mudrog pericipiranja je sam odnos materijalnog i nematerijlnog posmatran kroz prizmu delovanja svesnog i nesvesnog. Merenje obitka i gubitka u perspektivi vremena je odnos proporcionalan mudroj politici koju moram priznati danas vodi Vucic. Sve pohvlae i samo napred, svi ovi petokolonasi su nusprodukt suprotnosti stvarne mudrosti . Savo ostavite materijalnosti onima koje iste i upraznjavaju, duhovnost je ono sto od vas trazimo da proniknutu tajnu duha svetoga podarite i nama, baveci se samim sobom , bavite se i nama. Ovako poruke koje su nejasne, nerazumljive , opasne, defetisticke. Razmislite malo pre nego Tvitujete o posledicama izkazane misli koje imaju odjeka na nas. Suprotna strana vas tapse i smeje se jer oni nisu vasi.