NESTALA ALEKSANDRA IZ KRALJEVA: Porodica moli za pomoć, sumnjaju da je u Beogradu (FOTO)

Autor:

Vesti

13.03.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel za pomoć u pronalaženju Aleksandre Čančarević

NESTALA ALEKSANDRA IZ KRALJEVA: Porodica moli za pomoć, sumnjaju da je u Beogradu (FOTO)

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar


Na Instagram stranici Serbialive se pojavio dramatičan apel za pomoć povodom nestanka Aleksandre Čančarević. Prema informacijama koje su objavljene, Aleksandra je poreklom iz Kraljeva, ali se trenutno sumnja da se nalazi u Beogradu. Porodica i prijatelji su zabrinuti za njenu dobrobit i mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili se jave najbližoj policijskoj stanici.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

 

 


Poziv na solidarnost i pomoć porodici Čančarević

Ovaj apel je izazvao veliku pažnju javnosti, a ljudi širom zemlje su se odazvali pozivu porodice Čančarević za pomoć u pronalaženju njihove voljene Aleksandre. Socijalne mreže su preplavljene deljenjem informacija o nestanku, a mnogi su izrazili svoju solidarnost sa porodicom i nadu da će se Aleksandra uskoro vratiti kući.


Porodica Čančarević izražava duboku zahvalnost svima koji su se odazvali na apel za pomoć i pružili podršku u potrazi za Aleksandrom. Nadaju se da će njihova voljena osoba uskoro biti pronađena i da će se sve završiti sa srećnim povratkom kući.

Ovaj apel je podstakao zajedništvo i solidarnost među ljudima, naglašavajući važnost brze reakcije i saradnje kako bi se pomoglo porodici Čančarević u potrazi za njihovom nestalom članicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading