ŽIVOG ČOVEKA PROGLASILI MRTVIM! Bizaran slučaj kod Lebana, majka spremala sahranu sinu jedincu, pa usledio ŠOK!

Autor:

Vesti

14.01.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu kod Lebana, muškarca (55) greškom proglasili mrtvim.

ŽIVOG ČOVEKA PROGLASILI MRTVIM! Bizaran slučaj kod Lebana, majka spremala sahranu sinu jedincu, pa usledio ŠOK!

Foto: Printskrin/RINA

Nesvakidašnja situacija dogodila se u petak 12. januara u selu Togačevce kod Lebana, kada je S.S. (53) proglašen mrtvim u mrtvačnici u Kliničkom centru u Nišu.

Naime, njegovoj majci je stigla vest da joj je sin jedinac preminuo, što je nju u potpunosti slomilo, pričaju komšije za Jugmediu.

Odmah su počele pripreme za sahranu, komšije su se organizovale, kako to običaji u ovom selu nalažu i došle u kuću „pokojnika“ kako bi podržali porodicu u teškom trenutku. Komšije su zaklale prase od 35 kilograma, doneli su rakiju i pivo, da pomognu.

Međutim, usled spremanja sahrane, do majke je stigla druga vest, šokantna, ali srećna. Ispostavilo se da je nejn sin živ i smešten na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Leskovac.

Umesto žalosti, bizaran događaj je postao povod za slavlje u ovom selu. Komšije i porodica S. su odlučili da nastave okupljanje, ali znak zahvalnosti i radosti, te su prase od 35 kilograma, rakija i pivo postali simbol zajedništva i sreće, umesto žalosti.

Izrazi saučešća i žaljenja, koji su se prvobitno širili selom i putem društvenih mreža, sada su zamenjeni pozitivnim komentarima i radosti zbog iznenadnog povratka S.S. među „žive“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading