OVAKAV SCENARIO MOŽE DA POSLUŽI ZA FILM! Majki javili da joj je umro sin jedinac, a u narednih par sati umesto sahrane spremali slavlje - EVO ŠTA SE DESILO!

Autor: D.B.

Vesti

14.01.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto tuge i žalosti, selo se pretvorilo u mesto radosti i zahvalnosti.

OVAKAV SCENARIO MOŽE DA POSLUŽI ZA FILM! Majki javili da joj je umro sin jedinac, a u narednih par sati umesto sahrane spremali slavlje - EVO ŠTA SE DESILO!

Foto: Shutterstock

U malom selu Togačevce kod Lebana, dogodila se neverovatna zabuna koja je prvo izazvala tugu, a zatim obrnuto - veselje među meštanima. Srđan Stojiljković, 53-godišnji meštanin sela, prvobitno je proglašen mrtvim, što je izazvalo veliku tugu među komšijama i celom zajednicom. Međutim, situacija se potpuno promenila kada je istina izašla na videlo.

Podrška u teškim trenucima

Kada su komšije čule za Srđanovu smrt, organizovano su došle u porodični dom da pruže podršku porodici u teškom trenutku. Ovo je bio običaj koji je među meštanima sela Togačevce duboko ukorenjen, pa su doneli prase od 35 kilograma, rakiju i pivo kako bi pomogli porodici da prebrodi gubitak. Međutim, ova podrška je postala sasvim drugačija kada se saznalo da je Srđan zapravo živ.

Od tuge do radosti

Umesto tuge i žalosti, selo se pretvorilo u mesto radosti i zahvalnosti. Bizaran događaj postao je razlog za slavlje, a prase od 35 kilograma, rakija i pivo postali su simboli zajedništva i sreće. Umesto izraza saučešća, sada se čuju pozitivni komentari i radost zbog neočekivanog povratka Srđana među "žive".

Neočekivani preokret

Nakon što je proglašen mrtvim, Srđan se ispostavilo da je zapravo smešten na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Leskovac. Ova neočekivana greška izazvala je prvo nevericu, a zatim radost među meštanima sela.

Ova neverovatna priča iz sela Togačevce pokazuje koliko je važna podrška zajednice u teškim trenucima, ali i sposobnost ljudi da pronađu radost čak i u najneočekivanijim situacijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading