OVO MU JE POSLEDNJA ŽELJA U ŽIVOTU: Zadrugar rasplakao celu Srbiju, uživo na Pinku otkrio najveću BOL posle 10 godina ćutnje!

Autor:

Zabava

14.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok ispovest bivšeg rijaliti učesnika ledi krv u žilama!

OVO MU JE POSLEDNJA ŽELJA U ŽIVOTU: Zadrugar rasplakao celu Srbiju, uživo na Pinku otkrio najveću BOL posle 10 godina ćutnje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poznati pevač i nekadašnji rijaliti učesnik Miloš Bojanić tokom gostovanja u emisiji ,,Premijera" otvorio je dušu o odnosu sa koleginicom Zoricom Brunclik i njenih suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miloš Biković u Premijeri

 

Naime, poznato je da su Bojanić i Zorica u lošim odnosima, još od rijalitija ,,Farma", kada su došli u žestok sukob, te su izneli dosta ,,prljavog veša" o njihovim privatnim životima, što je tada odjeknulo u javnosti kao veliki skandal. Nakon deset godina, Bojanić otkriva da se pomirio sa Zoricom, te je ispričao sve o razgovoru sa Kemišom, ali ističe da mu je poslednja želja u životu bila da dođe do pomirenja. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

 

- Moje srce koje imam, šaljem njima, čestitam im pravoslavnu Novu godinu, ljubim ih i volim i njihovu porodicu, to je nešto, kako sam i obećao kroz suze. Pitao si me da li imam neku želju, ja sam rekao da neću da umrem, dok se ne pomirim sa Zoricom i bratom Kemišom - rekao je Miloš Bojanić za Premijeru. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miloš Biković

 

- Ima preko deset godina, od rijalitija ,,Farma". Ja sam se čuo sa Kemišom, razgovarali smo od Rume, do jednog mesta... Da nisam stigao do kuće, verovatno bi još razgovarali, ja sam uvek javno govorio, od Kemiša nisam sreo nežnije i bolje ljude. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading