NA NAPLATNOJ STANICI DIMITROVGRAD OBUSTAVA SAOBRAĆAJA ZA TERETNJAKE: Na samom graničnom prelazu Gradina kilometarske kolone

Autor:

Vesti

18.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apeluje se na vozače za strpljenje i pažnju tokom vožnje.

NA NAPLATNOJ STANICI DIMITROVGRAD OBUSTAVA SAOBRAĆAJA ZA TERETNJAKE: Na samom graničnom prelazu Gradina kilometarske kolone

Foto: Printscreen/https://ams-rs.com/

- Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru prema graničnom prelazu Gradina -  saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije".

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja.

Apeluje se na vozače za strpljenje i pažnju tokom vožnje.

Na samom graničnom prelazu su kilometarske kolone na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj.

Što se tiče putničkih vozila, nema zadržavanja na izlasku iz Srbije ka Bugarskoj, a svi ostali granični prelazi su prohodni za saobraćaj za putnička vozila.

Prema izveštaju JP "Putevi Srbije" zadržavanja na puetvima su sledeća:

Petlja Zmaj - petlja Aerodrom, smer ka Šidu, zbog radova na redovnom održavanju saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će preticajna traka biti zatvorena za saobraćaj, danas, 18.12.2023. g, od 9 do 16 č.

 Brodarevo - Žuti Kuk - zbog radova na rušenju postojeće i izradi nove kolovozne konstrukcije na galerijama, obustava saobraćaja, do 20.12.2023. g, od 8 do 16 č, a nakon 16 č. naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac: Kolovrat - Jabuka.

Aleksinac – Katun - radovi na rušenju starog i izgradnji novog mosta preko Glogovačkog potoka, od 18.12.2023. do 15.05.2024, uz naizmenično propuštanje vozila preko devijacije.

Iznad petlje Mali Požarevac - radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka do 25.12.2023. godine.
Na nadvožnjaku vozila se propuštaju naizmenično, dok se na delu auto-puta E-75, na petlji Mali Požarevac saobraćaj odvija normalno.

Svilajnac – Medveđa - radovi na rehabilitaciji puta do 31.12.2023, uz naizmenično propuštanje vozila na deonicama dužine od po 500 m.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

- na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,
- na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
- na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading