OVI ĆE GRANIČNI PRELAZI ZBOG PRAZNIKA RADITI PRODUŽENO! Evo do KAD traju promene

Autor:

Vesti

15.12.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Granični pelaz Bajmok od danas, pa do 15. januara, radiće od sedam ujutru do ponoći, petkom, subotom i nedeljom.

OVI ĆE GRANIČNI PRELAZI ZBOG PRAZNIKA RADITI PRODUŽENO! Evo do KAD traju promene

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

Zbog pojačanog prometa putnika preko granice između Srbije i Mađarske, produženo je radno vreme na nekoliko graničnih prelaza na severu naše zemlje.

Više informacija je iznela dopisnica Kurira Aleksandra Orlić:

- Upravo zbog praznične atmosfere i velikog broja putnika koji se očekuje da će proći kroz Srbiju ili ući u našu zemlju, nekoliko graničnih prelaza je produžilo radno vreme. Dakle, granični prelaz "Horgoš 1" radi 24 sata, kao što se zna, kao i granični prelaz Kelebija. Međutim, granični pelaz Bajmok od danas, pa do 15. januara, radiće od sedam ujutru do ponoći, petkom, subotom i nedeljom.

- Takođe, granični prelaz Bački Vinogradi će raditi petkom, subotom i nedeljom, do 16. januara, od sedam do 24 časa, dok je prelaz Rastina promenio radno vreme od 21. do 23. decembra, kao i od 5. do 7. januara. Podsetiću da je Horgoš 2, već mesec dana radim produženim radnim vremenom, te će on raditi 24 sata. Razlog zbog kojeg nema gužve jeste što se rekonstruiše prelaz Horgoš 1, pa ima više traka, pa je vreme čekanja smanjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading