UŽIČKI MLADENCI SVE ODUŠEVILI IZBOROM PREVOZA! Venčali se, a onda "odjurili" u fići starom 40 godina!

Autor:

Vesti

30.10.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenci došli na ideju nakon što su se setili reportaže o Užičaninu koji je organizovao Fićijadu.

UŽIČKI MLADENCI SVE ODUŠEVILI IZBOROM PREVOZA! Venčali se, a onda "odjurili" u fići starom 40 godina!

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/uziceoglasnatabla

Užički par Katarina Novaković i Aleksandar Jelisavčić juče su izazvali pravu senzaciju kada su se venčali i to ne na uobičajen način. Umesto da na venčanje dođu u luksuznom džipu ili limuzini, mladenci su se odlučili za nešto sasvim drugačije - stari, ali super očuvan fića!

Crveni fića, okićen cvećem i balonima, dovezao je mladence ispred užičke Crkve Svetog Đorđa i Gradske kuće, ostavljajući sve prisutne bez daha.


Kako su objasnili, ideja da na venčanje dođu fićom potekla je od same Katarine. Oboje su se oduševili ovom originalnom idejom i brzo su je sproveli u delo. Iako nikada nisu imali fiću niti su se vozili u njemu, nije im bilo teško da ga pronađu. Aleksandar se setio reportaže koju je gledao na televiziji o Dušanu Drndareviću i njegovom fići, koji je poznat po organizaciji užičke Fićijade. Kontaktirali su Dušana, koji je sa oduševljenjem prihvatio da ih vozi na venčanje.

 

 


Ova vožnja fićom bila je za Katarinu i Aleksandra nezaboravno iskustvo. Crveni fića, koji je star preko četiri decenije, prešao je hiljade kilometara po Balkanu zahvaljujući Dušanu, koji ga čuva kao najveću dragocenost. Dušan ističe da fića nije samo obično vozilo, već prava ljubav koju se vozi.

Ovaj neobičan način dolaska na venčanje privukao je pažnju svih prisutnih, ali i prolaznika koji su zastali da sa osmehom prate ovu scenu. Katarina i Aleksandar su tako postali pravi hit na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
St3va

30.10.2023 21:52

Wow kako originalno pozdrav za Mladence