OVO JE ŽELJA KODIĆEVOG SINA KOJU NIJE USPEO DA ISPUNI ZA ŽIVOTA: Zbog ovoga Aleksandar nije krenuo OČEVIM STOPAMA!

Autor: O.B./M.G.

Zabava

30.10.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve detalje o životu Aleksandra Kodića.

OVO JE ŽELJA KODIĆEVOG SINA KOJU NIJE USPEO DA ISPUNI ZA ŽIVOTA: Zbog ovoga Aleksandar nije krenuo OČEVIM STOPAMA!

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Sin Mirka KodićaAleksandar Kodić, preminuo je u snu, a porodica još uvek ne dolazi sebi od šoka. Prijatelj Kodića, dugogodišnji muzičar i pevač, Acko Nezirović oglasio se za Republiku i otkrio detalje o razgovoru sa Mirkom koji su vodili preko telefona.

Kako ističe za Republiku, Acko je sa Mirkom stupio u kontakt odmah u subotu, nakon što je saznao za tragične vesti, te nam priča o poznanstvu sa Aleksandrom. Acko govori za naš portal da je Aleksandra poznavao od malih nogu, te otkrio da je njegova želja bila da nauči da svira harmoniku. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Acko Nezirović

 

- Ja poznajem to dete od malih nogu, rekao sam Mirku: ,,Nek ti je sam Bog na pomoći", on nije više mogao da priča, pa nisam ni pokušavao dalje. Mi se redovno čujemo inače i družimo - započinje Acko za Republiku, pa nastavlja:

Foto: ATA Images, Printscreen, republika

Mirko Kodić i Aleksandar Kodić

 

- Sećam se da je mali Aleksandar pokušavao da svira harmoniku, ali odustao je. Tuga jedna velika, ne znam kako će ovo Mirko da preživi. Poslednji put smo bili zajedno na proslavi kod njegove ćerke Rebeke, bio je super provod nije se ni naslućivala ovakva tragedija - rekao je Acko za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading