VELJU ILIĆA UJELA ZMIJA: Evo u kakvom je stanju lider Nove Srbije

Autor:

Vesti

29.10.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija.

VELJU ILIĆA UJELA ZMIJA: Evo u kakvom je stanju lider Nove Srbije

Foto: ST/E. ČONKIĆ

Velja Ilić

Prema informacijama, komšije su Velju Ilića, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove.

- Velimir Ilić je nakon ujeda zmije primio serum. Danas mu je već bilo bolje, pa je otpušten na kućno lečenje - kaže izvor iz Opšte bolnice Čačak.

Inače, ovaj slučaj se dogodio u selu Kačulice.

- Velimir je sada dobro. To se desilo u Kačulicama. Izašao je jutros kući, i odlično se oseća - kažu u službi za odnose sa javnošću Nove Srbije, piše Kurir.

Ovo nije prvi peh lidera Nove Srbije. Naime, u decembru prošle godine bivši gradonačelnik Čačka povređen je u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. 

Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni - rekao je tada Velimir Ilić za beogradske medije.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, naveo je da je mislio da se sav polomio, ali da na sreću ništa nije slomljeno.

Poprilično sam ugruvan. Lekari su dali terapiju i rekli da moram da mirujem i da ležim u bolnici bar pet dana. Međutim, na sopstveni zahtev pušten sam kući - dodao je.

Slava mi je ovih dana, Sveti Nikola, a ne bih da je obeležim u bolničkoj postelji. S obzirom da mi je bolnica blizu, ići ću u dnevnu bolnicu, po terapiju - objašnjava Ilić, koji zbog povreda teško govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading