ZAKUVAVA SE U NEMANJINOJ: Iz Vlade lete 4 ministra!

Autor: Alo, Republika

Vesti

07.03.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vladi Srbije uskoro će se naći četiri nova lica jer premijerka Ana Brnabić sprema rekonstrukciju u kojoj će čak četiri resorna ministra biti zamenjena, ekskluzivno saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenih izvora.

RepublikaFoto: Tanjug

Posebno je interesantno to što ćemo imena novih četvoro članova Vlade Srbije najverovatnije saznati u isto vreme kada će nam biti saopšteno ime novog gradonačelnika Beograda.

- Odavno se šuška da se sprema rekonstrukcija Vlade, a sada je taj scenario izvestan. Dva ministra će se najverovatnije sama povući, i to iz privatnih razloga, dok će dvoje ministara biti smenjeno zbog loših rezultata rada - navodi naš dobro obavešten izvor blizak vrhu vladajuće partije, prenosi Alo

O rekonstrukciji Vlade početkom januara je govorila i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja tada nije isključila mogućnost da će do rekonstrukcije uskoro doći.

- Svi, uključujući i mene kao šefa tima, uvek treba da znaju da odgovornost za rezultate nikada ne prestaje i da je rekonstrukcija Vlade realnost koja uvek može da se desi - rekla je tada Brnabićeva.

U isto vreme će biti saopštena imena novih članova Vlade i novog gradonačelnika

Ona je i ranije najavljivala rekonstrukciju, a ministri na to nisu blagonaklono gledali, i neki su to otvoreno priznali.

Inače, Srbija je novu vladu dobila 29. juna 2017. godine, kada su ministri i premijerka položili zakletve u Skupštini Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
ana

07.03.2018 13:19

Verovatno sa razlogom!

albert kami

07.03.2018 14:57

@ana - Nista se ne zakuvava ,ali ko nije dovoljno i dobro radio i treba da bude zamenjen.

olja

07.03.2018 13:19

neka bude sta mora

Uglješa

07.03.2018 13:25

Onaj ko je loše radio, treba da leti iz ministarske fotelje. Podražavam Anu u stavu da u Vladi ne može biti lošeg rada.