PRAZNIČNI KOLAPS JE POČEO! Na OVOM graničnom prelazu se ćeka i do 5 sati, evo i zašto!

Autor:

Vesti

14.04.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na povećan intenzitet saobraćaja, vozačima se davetuje da biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

PRAZNIČNI KOLAPS JE POČEO! Na OVOM graničnom prelazu se ćeka i do 5 sati, evo i zašto!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Usled povećanog priliva vozila na graničnim prelazima Republike Srbije, mogu se očekivati gužve u saobraćaju i zadržavanja do dolaska na graničnu kontrolu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na izlazu iz Republike Srbije, na Graničnom prelazu Batrovci, teretna motorna vozila čekaju oko 300 minuta, na Kelebiji i Horgošu 180 minuta, a na GP Šid zadržavanje za ovu kategoriju vozila je oko 120 minuta.

Takođe, kada su u pitanju putnička vozila, za sada nema dužih zadržavanja. Najduže se čeka na GP Preševo, na ulazu, i to oko 40 minuta.

Iz ministarstva napominju da je čekanje na izlazu iz zemlje posledica postupanja graničnih organa susednih zemalja.

S obzirom na povećan intenzitet saobraćaja, vozačima se davetuje da biraju  alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading