Smajlović poručila: HRVATI ZLOUPOTREBILI JASENOVAC U POLITIČKE SVRHE! Vučić im rekao sve bez uvrede! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Smajlović, ugledna novinarka govorila je gostujući na televiziji Pink o odbijanju zvaničnog Zagreba da prihvate posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Jasenovcu.

Smajlović poručila: HRVATI ZLOUPOTREBILI JASENOVAC U POLITIČKE SVRHE! Vučić im rekao sve bez uvrede! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPRVA

Ljiljana Smajlović tvrdi da je hrvatska vlada iskoristila Jasenovac u političke svrhe. 

- Iz izjave Aleksandra Vučuća čuli smo da je tri puta odbijen da ode u Jasenovac. Dva puta kao službeno, a treći put je pitao da li može kao privatni građanin. To nismo znali dok Jutarnji list nije objavio da je Vučić zvao Pupovca. Hrvatska vlada je rekla kako nije vreme. Ne samo što nije vreme, nego nije vreme iz unutrašnjih razloga. U celoj priči je najgore kako je reagovala hrvatska vlada. Oni su predsednikov odlazak u Jasenovac upotrebili u političke svrhe, a onda su optužili Vučića da pravi političku stvar od toga. Iskoristili su ovu situaciju da bi rekli Vučić to radi jer formira Vladu Srbije. Prave političku spletku da se nešto drugo zabašuri. Radnan Grlić bi mogao da nam kaže koji su bili politički razlozi Hrvatske da nam dva puta ne dozvoli posetu Jasenovcu - rekla je Smajlovićeva tokom gostovanja na televiziji Pink. 

 

 

Dodala je da je predsednik jedini adekvatno odgovorio na njihove optužbe, bez uvreda i dostojanstveno. 

- Trebalo je objasniti odgovor Aleksandra Vučića. "Samo vi radite svoj posao", govorio je starac Vukašin iz Jasenovca dok mu je ustaški koljač rezao deo po deo tela. Predsednik je bez uvreda rekao sve - istakla je gospođa Ljiljana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading