PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MALOG ŠIJANA! Pesnicom udario devojku u glavu - SVE SE ZAVRŠILO PUCNJAVOM!

Autor:

Hronika

20.07.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka Vidaković (26) i Vukašina Šijana (23) zbog nasilničkog ponašanja i pucnjave u kojoj je u nogu ranjen Marko K. u jednom restoranu kod Autokomande u Beogradu 5. marta 2022. godine.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MALOG ŠIJANA! Pesnicom udario devojku u glavu - SVE SE ZAVRŠILO PUCNJAVOM!

Foto: Instagram

Vidakoviću se na teret stavlja krivično delo "Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija" u sticaju sa krivičnim delom "Teška telesna povreda i krivičnim delom Izazivanje opšte opasnosti".

Vukašin Š. se optužnicom tereti za krivično delo "Nasilničko ponašanje".

Obojica su ranije osuđivani, a od 17. marta se nalaze u pritvoru zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optužnica je potvrđena rešenjem Višeg suda u Beogradu, na koje okrivljeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbe Apelcionom sudu u Beogradu u roku od tri dana.

Udario devojku pesnicom u glavu

Prema navodima potvrđene optužnice, oko 7 sati ujutru 5. marta ove godine u restoranu u kojem su okrivljeni sedeli zajedno za stolom, najpre je Vukašin Šijan ušao u verbalnu raspravu sa gostima lokala koji su sedeli za susednim stolom.

Tom prilikom je devojku koja je sedela za susednim stolom udario pesnicom u glavu, usled čega je ona pala preko stolica, a pošto je A. K. krenuo da spreči dalji napad na nju, Vukašin Šijan i njemu zadao više udaraca po glavu i telu.

Kada je iz toaleta izašao Marko K. i video da mu devojku i brata fizički napada okrivljeni, krenuo je da ih odbrani, ali je okrivljeni Marko V. stao iza Šijana, repetirao pištolj i ispalio projektil ka Marku K.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading