OTKRIVAMO: ŽESTOKA GEJ-AFERA NASTAVLJA DA TRESE SRBIJU! Čelnik kluba u ljubavnom trouglu: Vara pop pevača s vlasnikom salona!

Autor:

Vesti

07.05.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa i tuča u beogradskom restoranu izbila jer je poznati pevač saznao da nije jedini muškarac u direktorovom životu.

OTKRIVAMO: ŽESTOKA GEJ-AFERA NASTAVLJA DA TRESE SRBIJU! Čelnik kluba u ljubavnom trouglu: Vara pop pevača s vlasnikom salona!

Foto: Pixabay.com

Gej-afera dvojice poznatih muškaraca koju je juče ekskluzivno obelodanio Srpski telegraf dobija nove momente. Naime, kako saznajemo, njihova veza se pretvorila u ljubavni trougao, što je i bio uzrok incidenta koji se završio fizičkim obračunom u poznatom beogradskom restoranu.

Prema pouzdanim informacijama našeg lista, radi se o poznatom pop pevaču i direktoru jednog sportskog kluba koji su bili akteri nezapamćene scene pred zaposlenima i gostima ribljeg restorana u centru prestonice.

SVE PRŠTALO

- Gej-idila koja traje već duže vreme potpuno je poremećena kada je estradna pop zvezda saznala da nije jedini muškarac u životu svog partnera. Bio je šokiran kada je od prijatelja saznao da direktor ima još jednog dečka, a potom je pobesneo od ljubomore i okomio se na njega naočigled prisutnih. Bio je van sebe - svedoči naš sagovornik, upućen u ceo slučaj o kome, posle pisanja Srpskog telegrafa, bruji čitava Srbija.

Mada je prva informacija glasila da je žučna svađa, a potom i tuča, izbila zbog banalnog razloga, tačnije oko krompirića koji su naručili kao prilog, povod je mnogo dublji - ljubavni gej-trougao.

- Kao u onoj pesmi "A onda našoj sreći dođe neko treći", popularni pevač je saznao da je njegov ljubavnik paralelno u vezi s vlasnikom poznatog kozmetičkog salona. Prvo je odbijao da poveruje u to, ali su mu prijatelji servirali neoborive dokaze. Pozvao je direktora u restoran da to rasprave i reč po reč, na opšte zgražavanje ostalih gostiju, počeli su najstrašnije da se svađaju. Svi su se pravili kao da se ništa ne događa uprkos tome što se sala orila od najgorih vulgarnosti i međusobnih uvreda. Tek kada je sve preraslo u pesničenje, reagovao je vlasnik restorana - priča očevidac celog događaja.

LJUBAV I MRŽNJA

Prisutni su bili šokirani kada su iz brutalne razmene optužbi shvatili da se radi o gej-paru, bilo im je neprijatno jer nisu mogli da veruju da je estradna zvezda, inače na glasu kao veliki zavodnik i ženskaroš, u vezi s muškarcem. Naš sagovornik prepričava šta se potom dešavalo:

- Počeli su da se guraju i prete jedan drugom. Na sav glas su se međusobno optuživali i nisu se obazirali na konobare koji su im diskretno davali do znanja da su preterali i da moraju da se stišaju. Prišao im je i gazda restorana i najljubaznije ih zamolio da prestanu da prave skandal, da sednu i završe večeru. Međutim, smirili su se tek kada im je pripretio da će pozvati policiju.

Prema našim saznanjima, pevač i biznismen u pomenuti restoran redovno dolaze, a obračun izazvan ljubomorom se desio uoči Vaskrsa.

- Mada ne žele da se za njihovu vezu sazna, ipak se svakodnevno pojavljuju zajedno na javnim mestima. Uglavnom se lepo slažu, ali nisu retke ni svađe koje prerastu u skandal neviđenih razmera. Brzo se pomire i ljubav ponovo počne da cveta, pa ne sumnjam da će tako biti i ovog puta - zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

Posle skandala se vaćarili

Kada su se strasti smirile i ljubomorna scena završila, pevač i direktor su se ponašali kao da se ništa nije desilo. Prvo su ćutali svesni da bi skandal mogao da odjekne, a onda su se prepustili nežnostima.

- Približili su stolice i seli jedan pored drugog. Hvatali su se za zadnjice, a išli su toliko daleko da su počeli da se maze i vaćare usred restorana - priča očevidac skandala.

Direktor sponzor dečku iz zavičaja

Čelnik kluba je, kako saznajemo iz njegovog okruženja, bio zaprepašćen kada je u Srpskom telegrafu video da je njegova veza provaljena. Prvi kome se izjadao i isplakao na ramenu bio je baš drugi dečko, vlasnik kozmetičkog salona.

On je, inače, iz istog kraja odakle i direktor, koji ga finansira i sponzoriše već duže vreme.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nadica

08.05.2022 08:24

Pa šta je tu za pohvalu?

OS

08.05.2022 13:54

Mnogo su slatki zajedno!

Boza

09.05.2022 12:32

Ma ovo je cista provala