ŠTA JE UZROK EKSPLOZIJE ZARAZE U SRBIJI? Pitali smo Beograđane ko je kriv za ŠIRENJE HIV-a, odgovori će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.05.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišljenja su bila podeljena.

ŠTA JE UZROK EKSPLOZIJE ZARAZE U SRBIJI? Pitali smo Beograđane ko je kriv za ŠIRENJE HIV-a, odgovori će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

HIV je doživeo rekordnu rasprostranjenost u Srbiji u poslednje dve godine, pokazuju podaci. Tim povodom, ekipa Republike pitala je građane šta je uzrok tome i ko je najviše odgovoran za to.

Mišljenja su bila podeljena i dok jedni smatraju da je omladina ta koja snosi odgovornost za širenje zaraze, drugi krive starije generacije zbog manjka stvaranja svesti o opasnostima intimnih odnosa bez odgovarajuće zaštite kod svoje dece.

- Omladina se ne pridržava sredstava za zaštitu. Postoje kondomi, ali oni to ne koriste - rekao je jedan građanin i dodao da "oni snose odgovornost za širenje zaraze".

Kako su drugi Beograđani komentarisali ovaj problem, pogledajte u video-snimku na početku teksta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading