IMA LI GDE OPOZICIJE, ZNA LI SE ŠTA?! Đilasova ekipa rašrafljena na sitne delove: POSVAĐALI SE NA KRV I NOŽ I NESTALI!

Autor:

Vesti

06.05.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad i politikog Boban Stojanović, izrazito naklonjen opoziciji, kaže da opozicija više ne postoji, onda je to stvarno kraj.

IMA LI GDE OPOZICIJE, ZNA LI SE ŠTA?! Đilasova ekipa rašrafljena na sitne delove: POSVAĐALI SE NA KRV I NOŽ I NESTALI!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić,ST/A.Nalbantjan, ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Andrija Vukelić

Prema Stojanovićevoj oceni, opozicionari su se raspršili, posvađali, nemaju nikakve aktivnosti, a Dragan Đilas je najveći gubitnik dešavanja nakon izbora. Da se sad ponove izbori, tvrdi, svi redom bi osvojili manje glasova.

- A opozicija, umesto da ostane koliko-toliko zajedno, koncentrisana da proba makar da izazove neke vanredne izbore zajedničkim aktivnostima, raspršila se, posvađala i, ja mogu da kažem, nestala. Mene je jutros jedan vaš kolega pitao šta mislim o aktivnostima opozicije, ja sam postavio dva pitanja: "Koje opozicije i o kojim aktivnostima mislite?" Ne postoji. Najveći izazivači, drugoplasirani i na republičkim i na gradskim izborima su se posvađali na krv i nož, nezamisliva je njihova dalja saradnja, a čak nemamo još ni objavljene konačne rezultate izbora i mislim da to nikome ne ide u prilog - poručio je Stojanović u razgovoru za televiziju Nova S, koja je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka.

NAJGORI NEPRIJATELJI

Stojanović je naveo i da Narodnoj stranci, na čijem je čelu Vuk Jeremić, ne ide u prilog svađa s dojučerašnjim koalicionim partnerima iz SSP. 

- Dragan Đilas je možda najveći gubitnik ne izbora već dešavanja posle izbora ličnom odlukom da to uradi. Ne mislim da Narodnoj stranci ide u prilog to što su se posvađali sa Strankom slobode i pravde jer do juče ste sedeli zajedno, a danas se svađate kao da ste najgori neprijatelji. Nikome, u stvari, to manje-više ne odgovara. Koalicija "Moramo", zaista ona njihova proslava, ja to često pominjem, dobar deo njihovih birača je distancirala od njih i mislim da se sad ponove izbori da bi svi osvojili manje glasova, a da su dodatno birači razočarani jer, kao, imali smo još jedne izbore, s velikim očekivanjima, a opet smo poraženi na apsolutno svim nivoima - istakao je on.

OTROVNE STRELE

Prema rečima ovog politikologa, "to je ono što kontinuirano pasivizira i birače, ali još važnije ono malo stranačkih aktivista koje ima opozicija".

Svađe i otrovne strelice na relaciji NS-SSP usledile su već dan nakon izbora i samo se rasplamsavaju, što po društvenim mrežama, što u intervjuima. S druge strane, "Moramo" je odmah u izbornoj noći zamereno ponašanje posle saopštavanja rezultata.

Prvaci ove koalicije su počeli da pevaju na bini o vazduhu, rekama i više su izgledali kao raspevana hipi družina nego kao političari koji ulaze u parlament i Gradsku skupštinu.

Marinika: Đilas me je zaposlio

Marinika Tepić, potpredsednica SSP, priznala je da je uhlebljenje posle Narodne skupštine našla u firmi svog stranačkog šefa Dragana Đilasa "Multikomu" (suvlasnik je). Tri meseca pre isteka poslaničkog mandata pokušavala je da nađe posao u prosveti, ali niko od direktora škola, tvrdi, nije bio spreman da je primi na razgovor za posao.
- Onda je Dragan ponudio pomoć, kao i mnogim drugima, iako uvek insistira da ne govorimo o tome koliko pomaže ljudima za lečenje, školovanju... - istakla je Tepićeva.

Obradović: Podržavam Vučićevu ideju

Boško Obradović, lider Dveri, poručio je juče da podržava ideju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da razgovara s opozicijom, ali da to ne mogu biti privatni sastanci, već zvanični dijalog u Skupštini. Komentarišući najavu predsednika države da će početkom juna razgovarati i sa političkim partijama da se konsultuje o tome šta ljudi misle o aktuelnoj situaciji i poziciji Srbije, Obradović je naveo da je ustavna obaveza predsednika da posle izbora razgovara sa svim poslaničkim grupama oko formiranja nove vlade, koja već sada ima, kao najveći izazov, temu sankcija Rusiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (9)

Loading
Rastko

06.05.2022 10:55

Kuju plan bre !

Rastko

06.05.2022 10:56

I ovako im skroz dobro.

Rastko

06.05.2022 10:58

Prvo da podele plen.

Rastko

06.05.2022 10:59

Biraju Alibabu !